Khamis, 19 Disember 2013

MENGIDAM SNICKERS SHAKE

Assalamualaikum,

P/S : cammylia sila email kita alamat dan no hp whatsapp awak yer....


 
Tetiba teringin nak minum Snickers Shake. Ada sesiapa tahu dekat sini mana nak dapat? Air coklat dia yang pekat, ada kacang dan memang terbaiklah... Siapa tahu kat mana nak dapatkan boleh roger aku di email yer. Tq semua...

4 Orang Sayangkan Cik Nurul

sis, sy ad emel sis..npe ye?? hehe..terkejut ni....

Khamis, 19 Disember, 2013

nory tak pernah taw pon akan kewujudan air shake snickers ni...
sedapp eh??
nak try jugaklah nanti..hehe

Jumaat, 20 Disember, 2013

@Mama Safiy Arfan

hahaha umur kita samalahhh hehehe..

Jumaat, 03 Januari, 2014

@Nory Zoulkefle

sorry nory buat awak terliur time mengandung ni. tapi saya tak sure air ni ada kat sini ke tak..

Jumaat, 03 Januari, 2014

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy