Rabu, 11 Disember 2013

OMEGA GUARD MENGUBAH KESIHATAN CNP

Assalamualaikum,

Promosi Omega Guard datang lagi untuk tahun 2013. Masa inilah kita nak untung sebab beli 6 botol FREE 1 botol lagi.. Iye saya tahu tidak semua mampu beli vitamin ini sekaligus, tapi insyaAllah saya boleh bantu anda untuk dapatkan SET BAJET VITAMIN INI. Just email saya yer.



Dulu badan saya memang lesu 100% bila petang menjelma, kadang-kadang tu mata dapat bertahan sehingga menanti solat Magrib je dan Solat Isyak perlulah saya bangun kembali sebelum Subuh muncul. Masa tu pun kesegaran badan saya bukan 100% dah power full. Kehidupan saya yang bekerja dan bisnesswomen membuatkan tenaga saya cepat berkurangan dan penat yang amat.

Alhamdulillah sejak mengamalkan Omega Guard ni kehidupan saya berubah 100%. Betul saya tak tipu..saya turut memaksa papa dan mama mencuba sekali dan akhirnya bila stok Omega habis menggelupur mintak saya order kembali hahaha. Yang pasti kedua ibubapa saya sihat. Setiap apa yang kita buat DOA, USAHA DAN TAWAKAL mestilah diiringi seiring dengan apa yang kita dah lakukan. 3 perkara tu selalu yang papa saya ungkapkan dari saya kecil hinggalah dewasa.

Dalam masa yang sama saya boleh menurunkan berat badan secara sihat. Inilah rahsia saya menjaga badan untuk kekal sihat dan mendapatkan berat badan idea.


Jom kita tengok siapa yang wajib makan Omega Guard ini :-

  • Asma dan lelah ini kerana Omega berperanan mengelakkan kesejukanMengalami
  • Ingin menurunkan berat badan
  • Penyakit gout
  • Penyakit Kulit seperti alahan seafood, resdung,Ekzema dan gatal-gatal
  • Penghidap Sakit jantung dan darah tinggi
  • Penghidap Kanser
  • Ingin meningkatkan daya tumpuan dan mengingat seperti pelajar, kanak-kanak, ibu mengandung dan ibu menyusu
  • Mengalami sakit dan keradangan sendi
  • Mengalami kebas-kebas tangan, kesejukkan kaki dan tangan terutama wanita lewat
Oh yer Omega Guard diperbuat daripada  Minyak Ikan Terbaik Di Dunia 

OmegaGuard Shaklee terdiri daripada 7 asid lemak Omega-3 semulajadi iaitu EPA (Eicosa Pentaenoic Acid), DHA (Docosa Hexaenoic Acid), ALA dan lain-lain lagi. Satu hidangan OmegaGuard (3 biji) menyediakan 990mg Asid Lemak Omega-3.



Keratan Akhbar Kosmo

Memandangkan Bulan Disember ini CNP buat Promosi Harga Runtuh, so anda akan dapat harga yang memang-memang super duper rendah. Untuk customer yang membuat pembelian dengan CNP, InsyaAllah CNP akan guard anda sehingga berjaya.
 
Sebarang pertanyaan boleh email dengan tajuk ' Shaklee ' ke
 
 
Jangan lupa beritahu masalah anda yer supaya senang CNP bantu.
 


Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy