Selasa, 24 Disember 2013

PHOTOBOOK

Assalamualaikum,

Yeayyy seminggu hantar order terus zassss berdesupp dipos sampai ke rumah. Services memang tip toplah kann, walaupun free je photobook 40 muka surat ni. Aku bayar Rm8 kos pos je. Semuanya berpunca dari Groupon ok. So nak free kena selalu jeling-jeling disana hehehe.


Masa dalam proses menyiapkan photobook ini. 1 done so tinggal lagi 7 photobook nak kena siapkan yehahhhh.

 
Packing pun cantik dan selamat tau photobook aku ni.


Kecik je photobook ini. Kata free kan hehehe. Lepas ni nak try buat yang size A4 pulok.



 


Thank you photobook. So kepada korang yang teringin nak abadikan gambar terindah korang macam aku ni boleh ke website photobook yer.

Byeeeee.....

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy