Rabu, 27 Februari 2013

HELLO SOGO, HAI BAJU BULU-BULU

Assalamualaikum,

Yeay sempat juga singgah Sogo untuk membuat persiapan sikit-sikit.. ni pun sebenarnya just temankan adik iparku dan kebetulan mak su My love turun Kl so window shopping lah i hehe.

Walaupun ramai yang cakap time aku holiday nanti summer, tapi memandangkan cuaca sekarang tak menentu, baik buat persiapan baju sejuk sehelai dua.. Yang lain pinjam ngan adik lelaki aku disana. Aku dah lah jenis tak tahan sejuk.



Mana cantik hitam atau merah??? abaikan muka aku yang kurang bermakeup, almaklumlah kulit wajah baru lepas facial hahahaha.

 
Ambik ko sekali yang bulu-bulu menjadi pilihan aku untuk mencuba...

 
 
Bagus betul adik iparku si Dila, suruh je ambik gambar terus dengar arahan hehehe.. InsyaAllah nanti selepas pulang dari holiday ni akan ku buat catatannya yer. Yang mana dah tahu i nak kemana syhhhh tau.. Yang tak tahu lagi nanti i citer lepas i pulang wokey?? kalau nak tahu juga kenalah follow Instagram i youuuu hahahaha.
 

Isnin, 25 Februari 2013

REVIEW BLUSHER KISS BEAUTY

Assalamualaikum,

Alhamdulillah sempat juga blog berupdate hari ni setelah seminggu lebih terbiar. Maaf ye bukan sengaje tak update tapi masa sangat-sangat terbatas. Now insyaAllah saya akan berusaha update blog setiap hari.

Oklah kali ni CNP nak review blusher Kiss Beauty. Memang comel dan cute sangat-sangat siapa yang menggunakan blusher ni sebab color yang soft dan dalam masa yang sama dia jenis powder so muka kita kelihatan macam ala-ala smooth gitu di pipi. WALAUPUN POWDER TAPI DIA TAHAN LAMA



InsyaAllah lepas ni CNP akan reviewkan satu persatu color-color yang ada yer beserta gambar CNP memakai produk ini. InsyaAllah dalam minggu depan, entry ni akan diupdate beserta harganya sekali.

Kepada yang hantar komen di blog terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak anda, tapi CNP mengambil sedikit masa untuk membalas kecuali siapa yang email terus je CNP balas.

So sekiranya ada pertanyaan dan mahukan jawapan dari CNP dengan lebih cepat terus emailkan kepada CNP di

 
Terima kasih semua yang sudi singgah blog CNP  ^______^

Isnin, 18 Februari 2013

CORETAN DARI EMAIL....

Assalamualaikum...

Wah ramainya yang email bertanyakan tentang Shaklee dan rutin penjagaan wajah CNP hihihi... InsyaAllah esok CNP akan publishkan rahsia penjagaan
yang CNP amalkan selama ini...

Dulu kulit wajah CNP bukan seperti sekarang tau...jerawat timbul sana sini, kulit berminyak,pori-pori terbuka dan color kulit wajah tak sekata...sedih sangat-sangat time tu dan rasa rendah diri tak yah cakaplah huhuhu Tapi sekarang tidak lagi hehehe...

Tunggu entry esok yer...

Sabtu, 9 Februari 2013

UPDATE MEGA SALE LIPSTIK NYX

HARAP MAKLUM ORDER AKAN DITUTUP PADA 8 FEBRUARI 2013,
member jumpa liptik NYX di Alamanda tapi harga dia MasyaAllah katanya.. so siapa nak harga rendah cepat-cepat email pada CNP ok..

Assalamualaikum,

Alhamdulillah minggu ini memang cuti panjang seronok bangun tidur boleh lambat-lambat sikit hehehe. Mulai esok dah kena bekerja seperti biasa huhuhu.

Oklah buat kali pertama dalam sejarah CNP buat Mega Sale Lipstik. Lipstik ini adalah brand NYX dari US, so CNP akan order terus dari US untuk anda semua. Lipstik ini juga mempunyai moisturizing untuk melindungi bibir kita, so jangan risau ok.

Buat pengetahuan anda semua, bibir CNP adalah sangat-sangat sensitif. Pantang guna lipstik yang bukan-bukan siaplah rasa bibir besar,mengelupas dan yang tak best bersisik tau. 1st time CNP guna lipstik ini tahun lepas selepas di perkenalkan oleh kakak sepupu
My love. Alhamdulillah bibir sentiasa rasa lembab dan tidak sensitif lagi.

Inilah 6 color yang menjadi kegemaran CNP setiap masa. Pergi office, keluar bersiar-siar, jumpa pelanggan dan dating-dating pun sentiasa pakai lipstik NYX ini.



Fig


Pure Red


Tea Rose


Snow White


Thalia


Watermelon


Pre-Order Batch pertama ialah dari
29 Januari hingga 8 Februari 2013 SAHAJA !

Kepada yang berminat boleh emailkan kepada
untuk mendapatkan harga yang terbaik dari CNP.

Jangan lupa tulis tajuk " lipstik NYX "  tau ^___^

Kepada customer yang membeli minima
5 batang lipstik NYX ini anda akan mendapat liptint secara percuma dari CNP.



Jumaat, 8 Februari 2013

SELAMAT TAHUN BARU CINA

Assalamualaikum,

Dikesempatan ini CNP ingin mengucapkan SELAMAT TAHUN BARU CINA 2013 untuk semua kaun cina yang menyambut perayaan ini.

 
 
Team Inidiarinurul.com akan mula bercuti pada 8 Februari hingga 12 Februari 2013 dan akan dibuka kembali pada 14 Februari 2013 seperti biasa.
 
Sebarang Email order akan di reply selepas cuti yer. Sekiranya ada pertanyaan stok barang dan Shaklee boleh terus email ke
 
 
 
P/S : HARAP MAKLUM KEPADA CUSTOMER CNP YANG BELUM MENERIMA BARANG YANG DIORDER MOHON MAAF DIUCAPKAN. INI DISEBABKAN KEPADATAN BARANG DI POS LAJU SEMPENA TAHUN BARU CINA.
HARAP MAAF..
 

Isnin, 4 Februari 2013

TONY TINT CERIAKAN BIBIR ANDA KEMBALI

Assalamualaikum,

Akhirnya Tony Tint @ Liptint yang menjadi pilihan ramai kembali lagi setelah hampir setengah tahun stoknya di hentikan buat sementara waktu. Mula-mula stok sampai teruja habis kooo siap ambik semua color HAHAHA. Buruk perangai bila nampak barang cantik dan cute mula nafsu tak boleh kawal.



Selepas Promosi harga kembali normal Rm20.00 ok.




Comel tak botol-botol liptint kali ni?? Geram kan..kan..kan.. Terdapat pelbagai Color Oren, Epal, Pink dan lain-lain just korang bagitahu nak color merah,pink or oren je ok.
 


Untuk memudahkan order just masukkan kod LIPTINT NO ? yang korang berkenan.
Kepada yang berminat untuk order sila isi order form yer.. CNP utamakan kepada yang isi order form terlebih dahulu. Stok sangat-sangat terhad ^_____^

Sebarang pertanyaan sila email
cnp_ciknurulpinky@yahoo.com

PROMOSI SHAKLEE HARGA RUNTUH

Assalamualaikum,

Yeayyyy, untuk Tahun Baru Cina kali ini CNP telah buat sale Shaklee dengan harga runtuh..Sesiapa nak tahu harganya cepat email pada CNP dengan nyatakan sekali masalah anda ok. InsyaAllah CNP akan guide anda hingga berjaya.


 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy