Isnin, 25 Mac 2013

MEGA SALE 25 HINGGA 29 MAC 2013

Assalamualaikum,

Baru CNP perasan rupanya dah agak lama CNP tidak adakan Mega Sale ni kan. Tq kepada yang email bertanyakan pasal hal ni. Sebenarnya bukan sengaje tak nak adakan tapi masa memang sangat-sangat menyemburui CNP sebab now CNP busy dengan customer order vitamin Shaklee. Alhamdulillah ramai sudah yang menyedari kepentingan vitamin-vitamin ini untuk badan kita. Bulan Mac ni ada promosi untuk vitamin-vitamin Shaklee ini memandangkan bulan Mac kan bulan birthday CNP, so CNP kasi hadiah gitu untuk anda semua hehehe. Alhamdulillah order tak putus-putus.

Harap maklum, harga-harga yang tertera dalam entry ini hanya sah pada
25 Mac hingga 29 Mac 2013. Terima Kasih.

Oklah MEGA SALE minggu ini ialah :

EYESHADOW MISS ROSE CLUTCH REBEN
 
RM45.00 SAHAJA !!
Normal price : RM70.00
 
- Eyeshadow yang tahan lama
- Tidak mudah luntur
- Kebanyakkan dipakai oleh orang arab
- Limited edition design
 


CODE : MERAH



CODE : HITAM

========================================================


COLLEGEN RUMPAI LAUT ( Asli )
GRED AAA ( PURPLE )
 
RM15.00 = 100 GRAM
Normal price : RM25.00 100 Gram
 
 
Rumpai laut Sabah warna Purple. Alhamdulillah ramai tok - tok sedara CNP yang amalkan minum rumpai laut ini telah sembuh dari sakit lutut, demam urat dan keletihan. Walaupun tidak sembuh  seperti sediakala tapi ada perubahan. Semuanya dengan izin Allah juga. Kepada customer yang buat pembelian, CNP akan emailkan cara-cara memasak dan jadual pemakanan collegen ini yer. Walaupun CNP bagitahu harga diatas untuk 100 gram tapi CNP bagi lebih sikit extra untuk customer inidiarinurul.com



Petikan kata-kata Lufya setelah 4 tahun memakan Collegen Rumpai Laut ini.



Sebarang pertanyaan email ke
 
 
 
p/s : Untuk order Vitamin Shaklee, harga promosi masih berlangsung sehingga hujung bulan ini yer dear. Berminat untuk dapatkan Guide dari CNP, cepat-cepat email ok.

Ahad, 24 Mac 2013

VITAMIN OSTEMATRIX SHAKLEE HILANGKAN DERITA PMS

Assalamualaikum,

Tak jangka betul sambutan terhadap Vitamin Shaklee sangat menggalakkan, dan secara tidak langsung ramai email bertanyakan CNP amalkan set mana hehehe. Oklah selepas ini,  CNP akan kongsikan apa vitamin yang CNP amalkan untuk kelihatan sihat dan cergas. 

Pernah tak selama ini kita mengamalkan Vitamin Kalsium untuk tubuh badan kita? CNP sendiri pun baru tersedar tahun lepas iaitu setelah " menderita " sakit segugut ketika datang bulan. Macam CNP,  masalah yang utama ialah mengalami PMS yang sangat-sangat kronik. Kalau period hari pertama dan kedua memang setiap bulan wajib mc dan terbaring sahaja diatas katil sambil bertungku. Memang sakit sangat-sangat hanya Allah sahaja yang tahu. Namun setelah CNP sendiri mencuba Vitamin Ostematrik ini Alhamdulillah setelah 3 bulan makan secara teratur setiap hari tanpa skip, kesakitan PMS berkurangan dan yang bestnya masa period seterusnya langsung tak rasa apa-apa sakit pun sedar-sedar pergi toilet alamakkk tentera jepun sudah mendarat  ^__^ 




Now ada Promosi BELI 6 BOTOL FREE 1 BOTOL..Wahhhh untung banyak tuuu hehehehe.


Bertapa bermaknanya sebiji Vitamin Ostematrik iaitu bersamaan segelas susu tinggi kalsium dan bersamaan 80 BIJI BADAM !!! Secara jujurnya CNP sendiri tak mampu nak makan sebanyak 80 biji badam setiap hari. Nasib ada vitamin Ostematrix  Fuhhh lega. KALSIUM juga sering dikaitkan sebagai nutrien untuk tulang yang sihat. Akibatnya, ia hanya dikenali sebagai nutrien untuk wanita. Yang menyedihkan, ramai yang tidak mengendahkan kepentingan mineral ini memandangkan masalah kesihatan yang berkaitan biasanya berlaku pada usia agak lewat. Pernahkah anda terfikir apa yang anda amalkan sewaktu muda akan mempengaruhi kecantikan dan kesihatan anda apabila usia meningkat? Kenyataannya, pemakanan dan penjagaan diri yang baik sepanjang hidup akan membentuk personaliti yang lebih sihat di usia tua.



Simptom-simptom yang perlu ambil Vitamin Ostematrix :

1.Anda yang mengandung, menyusukan anak dan yang pernah melahirkan anak


2. Anda yang mempunyai masalah allergy pengambilan bahan2 tenusu seperti susu.


3.Anda Sakit kepala yang teruk dan berhari-hari.


4.Anda yang sedang menjalani fisioterapi.


5.Anda mempunyai masalah pecah2 di telapak kaki dan rekahan di tumit kaki.


6.Anda mengalami PMS yang sangat teruk sehingga terpaksa mengambil pil penahan sakit setiap kali datang bulan.


7.Anda mempunyai masalah kesihatan yang berkaitan dengan darah.


8.Anda selalu mengalami sakit2 kaki, sakit2 sendi, sakit di bahagian tulang belakang, sejuk2 badan, rasa bisa di tapak kaki, kebas atau terasa seperti kaki dicucuk2 dengan jarum. 


9.Anda mudah keletihan dan tidur yang kurang membuatkan golongan ini mudah letih dan sukar untuk bangun tidur.



Secara ringkasnya, kalsium diperlukan untuk :


·         mengekalkan kesihatan tulang dan gigi,


·         mencegah osteoporosis (tulang reput),


·         membantu pengecutan otot jantung,


·         penghantaran maklumat saraf dan pembekuan darah,


·         melegakan pedih ulu hati


·         membantu individu yang mengalami masalah tekanan darah tinggi. 



OsteoMatrix menyediakan :
 

Jom kita baca testimonial Hadhatina dan Sabrina berkenaan kelebihan Vitamin Ostematrix ini :








 CNP berwajah ceria SEBAB tidak lagi merasa sakit ketika datang bulan dengan cara mengamalkan Vitamin Ostematrix ( dengan izin Allah )

Memandangkan Bulan Mac adalah bulan kelahiran CNP, so CNP nak bagi harga istimewa kepada pembaca blog inidiarinurul.com , cepat email CNP yer...

cnp_ciknurulpinky@yahoo.com


Khamis, 21 Mac 2013

PADANG INDONESIA 2012 YANG LALU

Assalamualaikum,

Hahaha tak tahu nak update apa pastu tengok dalam draf ada gambar-gambar ni. MasyaAllah rupanya aku belum publish lagi dari tahun lepas KAHKAHKAH.  Oklah hari ni kita layan gambar-gambar aku dan family mertua dia Bukit Tinggi Indonesia. Salah satu aku kerap kesini sebab adik aku si Nadia ( sebelah gambar bawah ni ) study di Universitas Andalas di Padang.


 


 
 

 
 Nadia, adikku memang gila makanan Indonesia...semua tempat makan best dia bawa hahaha
 

 

 

 

 

 



Isnin ini ada Mega Sale yer... YES Mega Sale telah kembali di inidiarinurul.com yang pasti ada barang makeup best-best dan terbaru di pasaran.

Bye.........................

Selasa, 19 Mac 2013

RAHSIA KULIT WAJAH MULUS TANPA CELA

Assalamualaikum,

Maaf sebab tak update semalam, busy sangat-sangat dengan order yang masuk. Alhamdulillah sekarang ramai dah sedar bertapa pentingnya vitamin dalam kehidupan seharian kita kan. Oklah sebenarnya CNP nak bagi satu rahsia yang selama ini CNP tak pernah cerita atau hebahkan dimana-mana hehehe.

Sebenarnya untuk mendapat kulit yang gebu selama ini CNP amalkan minum ESP iaitu sejenis soy protein. Bulan pertama je dah menampakkan kesan positifnya terus CNP jatuh cinta. Dulu kulit wajah CNP ada kesan parut, pori-pori besar, berminyak, kusam, kulit wajah warna tak sekata dan yang paling tak best sekali bila nak kuar rumah harus pakai foundation tebal-tebal. Setelah CNP amalkan minum ESP ini selama setahun lebih kesannya alhamdulillah cukup menggembirakan hati CNP, malah suami sendiri tegur asal kulit wajah makin gebu dan mulus hehehe.



Khasiat dalam ESP Shaklee.
Apa faedah ESP??

Faedah ESP mmg banyak. Antaranya: 

1. Kekal Muda : Asid Amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain. Pengambilan Energizing Soy Protein Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan otot serta memastikan kita sentiasa bertenaga. 
 
2. Hormon Berasaskan Tumbuhan Semulajadi – kacang soya adalah tumbuhan yang hanya kaya dalam isoflavon yang sama dengan fungsi hormon wanita. Ia membantu dalam mengurangkan paras kolesterol dan mencegah osteoporosis dan penyakit jantung.

3. Memulihkan Fungsi Prostat Lelaki - genistein dalam kacang soya telah membuktikan bahawa ia mempunyai keupayaan untuk menghalang pertumbuhan dan mencegah sel kanser daripada merebak. Ia memusnahkan radikal bebas dalam sel-sel kita sebelum radikal bebas bermutasi DNA sel-sel menjadi sel-sel kanser. Ia juga menjaga rahim dan ovari, kitaran haid dan prostat.

4. Kulit berseri dan anjal – Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka danmenghilangkan  parut.

5. Pemberi tenaga segera – Membekalkan tenaga segera dan meningkatkan sistem imun, dengan itu ia memulihkan keletihan, migrain, insomnia dan tekanan gejala yang berkaitan seperti kemurungan, kebimbangan, ketakutan, dll.

6. Memulihkan Pigmentasi – Melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi, freckles.

7. Memperbaiki Memori – Menguatkan ingatan, kecergasan, keupayaan seksual, dan sebagainya..

Mahukan kulit wajah yang gebu dan mulus haruslah bermula dari dalam yer, walaupun pencuci muka anda berharga ribuan ringgit sekali pun dalaman perlu diutamakan dulu. Dalaman kita sihat nescaya luaran kita akan sihat juga.


Testimonial 1 :

Testimonial 2 :

Testimonial 3 :



Testimonial 4 :



Kepada yang ingin mendapatkan guide terbaik daripada CNP  boleh email ke cnp_ciknurulpinky@yahoo.com
nyatakan sekali masalah kulit wajah supaya memudahkan CNP guide anda.

InsyaAllah next entry : Perbezaan wajah CNP dulu dan sekarang hehehe.



Selasa, 12 Mac 2013

IDOLA KITA UNTUK SEMANGAT CANTIK

Assalamualaikum,

Sorry sangat-sangat sebab tak dapat update semalam atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan.

Oklah seperti dijanjikan, hari ini CNP akan berkongsi tip-tip penjagaan wajah CNP selama ini. Alhamdulillah CNP mendapat kesedaran penjagaan wajah seawal umur 16 tahun tapi masa tu ada selang seli antara cuci atau tidak hahaha.


And semua ada Idola tak? macam CNP untuk kecantikan, CNP memilih Siti Nurhaliza sebagai idola CNP. Untuk mendapatkan wajah yang sihat dan cantik haruslah rajin ! itulah kunci paling tepat sekali. Selalunya bila kita ada idola ada sesetengah perkara mesti kita ikut cara idola kita betul tak??? Macam CT dia amat mementingkan penjagaan wajahnya bukan?  so secara tak langsung kita pun sama sepertinya. Tak percaya cubalah buat hehe.




Cara-cara CNP menjaga kulit wajah :

Pagi

1) Bangun tidur pagi - minum segelas air masak.
2) Mandi dan cuci muka dengan pembersih muka Tabita
3) Pakai toner
4) Pakai pelembab
5) Baru start makeup.
6) Sarapan pagi dan makan Vitamin Shaklee

* air sembahyang kunci utama untuk wajah berseri. sehari 5x kita solat bukan?


Petang / Malam

Balik dari Office :

1) Mandi then cuci wajah ( Tabita ) menggunakan berus muka @ Konjac span
2) Pakai toner
3) Pakai pelembab
4) Makan Vitamin Shaklee
5) Pakai krim kunyit buatan sendiri ( nak tidur )

Hujung Minggu

1) Pakai mask muka
2) scrub wajah dengan buah tomata atau timun atau coklat.
3) Makan Vitamin Shaklee

Ini adalah rutin harian dan mingguan CNP. " Nak cantik bukan mudah dan tak nak cantik memang senang " inilah kata-kata mama CNP sebelum ini. Mama adalah insan yang pertama membawa diri CNP ke alam " makeup " sebab sebelum tu memang zero bab-bab makeup hehe.

Dalam 24 jam, CNP akan habiskan 3 liter hingga 5 liter air setiap hari walaupun sekejap-sekejap akan ke toilet. Displinkan diri amat penting yer. ( Setiap customer, CNP akan ajar petua cara-cara untuk menjadikan air masak sebagai teman setia anda  )

Setiap wanita dan lelaki  wajib makan vitamin untuk kesihatan dan kecantikan diri terutamanya kaum wanita. Kaum wanita vitamin paling wajib adalah Vitamin C dan Vitamin E ini diakui sendiri oleh Doktor Hamid Arsyad Pakar perbidanan Sakit Puan. Macam CNP dalam 24 jam akan makan sebanyak 5 biji vitamin untuk kesihatan dan kecantikan. InsyaAllah entry akan datang CNP akan tunjukkan wajah CNP masa dulu dan sekarang yer.

Yup CNP tahu, ada sesetengah orang tak mampu membeli vitamin untuk kesihatan dan kecantikan. So hari ini CNP nak buat harga promosi untuk membantu anda semua. Harap dapat nyatakan sekali masalah kulit wajah untuk memudahkan CNP consult anda.

CNP gembira bila anda semua sihat dan cantik. Yang penting cantik depan suami lagi utamakan hehehe. Pokok pangkalnya atas diri kita sendiri bukan?

Wajah CNP yang terbaru...


Kepada anda yang mempunyai bajet terhad  untuk mendapatkan Set Vitamin ini anda boleh email ke cnp_ciknurulpinky@yahoo.com  insyaAllah CNP akan bantu anda.


p/s : Next Entry CNP akan review vitamin yang CNP makan untuk wajah dan kesihatan masa mula-mula kenal Shaklee. Sekiranya ada persoalan boleh email terus ke CNP yer.


Jumaat, 8 Mac 2013

BELI BARANG DAN DAPATKAN HADIAH MISTERI

Assalamualaikum,

Buat pengunjung dan customer  inidiarinurul.com, berita baik untuk anda semua ialah :

Pembelian barang dari blog Inidiarinurul.com dalam minggu ini ( 4 Mac 2013 - 9 Mac 2013 ) akan menerima hadiah misteri dari pihak kami dan hadiah misteri tersebut adalah item-item makeup yang kami jual hehehe. Tiada limit pembelian, hanya beli barang di Inidiarinurul.com terus dapat free gift mudah bukan hehehe.

So jangan tunggu lama-lama lagi ye kalau nak dapat hadiah misteri tersebut. Hanya untuk minggu ini sahaja dan last pembayaran diterima adalah pada hari Sabtu 9 Mac 2013 sebelum jam 2 petang.

Harap Maklum.

Khamis, 7 Mac 2013

MAHU RAMBUT SIHAT ? JOM CREAMBATH !!!

Assalamualaikum,

Pejam celik dah bulan Mac dimana bulan Mac memang CNP akan tunggu setiap tahun hehehe. Nak tahu kenapa?? sebab bulan Mac adalah hari lahir CNP ^___^  2 hari sebelum muncul hari lahir setiap tahun, CNP mesti buat facial muka, creambath rambut, pedicure dan macam-macam lagi. Dah memang tabiat setiap kali menjelang hari lahir tiba. 

Siapa ada masalah rambut memang patut cuba, terutama muslimah bertudung walaupun kita bertudung jangan biarkan rambut kita rosak, kelemumur dan berbau hindarilah dari sekarang...serius sangat-sangat besttttt creambath ni dan yang pasti sekali cuba mesti nak lagi. Tapi buat masa ini stok sangat-sangatlah terhad ye. !!! 

Kali ini CNP ingin membuat SALE CREAMBATH...


1 paket ini boleh digunakan sekali atau 2 kali mengikut panjang dan tebal rambut.




Sering dengar istilah creambath? Sebetulnya creambath ini merupakan salah satu cara untuk merawat kealamian serta kesegaran rambut. Mungkin kamu punya rambut yang sering kelemumur,warna, pengeritingan, atau kena sinar matahari.

Efeknya, rambut menjadi kasar, kering, berminyak, rontok dan pecah-pecah. Nah buat mengatasi ini, creambath lah solusinya. Creambath adalah perawatan rambut serta kulit kepala yang menggunakan sejenis bahan kondisioner dan disertai dengan pemijatan pada kulit kepala.

Perawatan creambath hampir sama dengan pemberian masker rambut kok. Yaitu, pemberian krem khusus yang mengandung nutrisi. Krem akan masuk ke dalam pori-pori kulit kepala dan menutupi lapisan kutikula yang terbuka akibat dari pemakaian produk rambut yang salah. Bahan yang terkandung dalam krem ini sih biasanya terdiri dari asam amino, vitamin B kompleks, biotin, dan kalsium yang bermanfaat bagi nutrisi rambut.

Creambath ini jadi makin terasa manfaatnya kalau dilengkapi dengan pijatan-pijatan pada kulit kepala. Manfaatnya, kulit kepala dan akar-akar rambut jadi segar.

Selain itu, creambath juga dapat meningkatkan peredaran darah pada kepala, sehingga zat-zat makanan yang diperlukan untuk rambut dapat teresap dengan baik. Pemijatan pada kulit kepala juga perlu diperhatikan lho. Kalau berlebihan malah dapat membuat rambut rontok, serta memperparah tumbuhnya ketombe. Pemijatan kulit kepala ini juga sebaiknya sih tidak dilakukan pada saat kulit kepala sedang mengalami masalah berat.

Pemberian berbagai jenis krem perawatan rambut tidak akan membentuk kembali susunan rambut yang rusak. Untuk melengkapi perawatan sendiri di rumah bagi rambut dan kulit kepala bisa gunakan tuala yang sudah dicelupkan ke air hangat. Fungsinya untuk memberikan panas basah pada rambut. Lama pemanasan biasanya 10-15 menit.

Manfaat creambath tidak sama pada setiap rambut, semuanya tergantung pada jenis serta kondisi rambut. Agar rambut tidak mudah rusak, gunakan juga selalu shampo yang sesuai dengan jenis rambut.

Jenis Rambut Kita Apa Ya?

Masih belum mengetahui apa jenis rambutmu? Berikut sedikit petunjuk untuk menemukan jenis rambut masing-masing:

Untuk rambut normal ciri-cirinya kulit kepala terasa sehat, tidak lembab, tidak mudah kotor, bercahaya, dan mengembang. Sebaiknya, lakukan creambath secara teratur 2 minggu sekali. Creambath menggunakan Hair Energy with aloe vera akan merawat kekuatan akar rambut agar tetap sehat dan berkilau alami rambut normal dengan keharuman menyegarkan dari Aloe Vera.

Untuk rambut kering punya ciri-ciri tampak kusam tidak bercahaya, bercabang, dan warna rambut kekuning-kuningan. Untuk jenis rambut ini sebaiknya lakukan creambath 1 minggu sekali dengan krem yang mengandung lemak. Pijatan pada kulit kepala juga harus di perhatikan lho. Lakukan dengan sangat hati-hati, lebih lembut dan tidak terlalu lama. MAKARIZO Hair Energy dengan royal jelly adalah cream crambath praktis dalam bentuk sachet yang diperkaya oleh semua kebaikan royal jelly dari madu. Hair Energy dengan royal jelly ini dapat memperbaiaki rambut rusak, kering, dan kusam akibat sinar matahari, air, pemakaian alat-alat dan produk styling. Kandungan royal jelly nya menyehatkan dan menguatkan akar rambut. Memelihara kelembaban dan menjaga elastisitas rambut. Menjaga rambut agar tidak kering, pecah-pecah dan kemerahan. Rambut bebas dari ketombe.

Sedangkan rambut berminyak ciri-cirinya kerasa berminyak, mudah kotor, lengket, rambut tidak mengembang, dan sulit ditata. Lakukanlah creambath secara teratur sebulan sekali. Gunakan shampo yang mengandung lemon dan gunakan krem creambath yang mengandung sari tumbuh-tumbuhan.Creambath menggunakan Hair Energy with aloe vera akan merawat kekuatan akar rambut agar tetap sehat dan berkilau alami rambut normal dengan keharuman menyegarkan dari Aloe Vera.

Ada lagi nih jenis rambut berketombe. Ciri-cirinya terasa gatal, ada timbunan kotoran yang kadang-kadang mengeras di kepala, trus ada serpihan-serpihan putih di sela-sela rambut.Untuk mengatasinya lakukanlah creambath sebulan sekali dengan MAKARIZO Hair Energy dengan royal jelly yang merupakan cream crambath praktis dalam bentuk sachet yang diperkaya oleh semua kebaikan royal jelly dari madu. Hair Energy dengan royal jelly ini dapat memperbaiaki rambut rusak, kering, dan kusam akibat sinar matahari, air, pemakaian alat-alat dan produk styling. Kandungan royal jelly nya menyehatkan dan menguatkan akar rambut. Memelihara kelembaban dan menjaga elastisitas rambut. Menjaga rambut agar tidak kering, pecah-pecah dan kemerahan. Rambut bebas dari ketombe.

Memilih produk perawatan yang tepat sangat penting untuk menjaga kesehatan dan keindahan tubuh kita, khususnya rambut. Produk yang mengandung bahan alami adalah jawaban yang pas untuk perawatan tersebut, selain khasiat bahan alaminya sudah pasti tidak perlu dipertanyakan lagi, tetapi juga dengan dikemas secara modern menjadikan produk perawatan menjadi mudah untuk dipergunakan. Makarizo HAIR ENERGY hadir dengan bahan-bahan alami seperti kiwi, royal jelly, dan aloe vera yang sudah dipercaya sejak dulu untuk merawat rambut yang dikemas secara modern dalam bentuk sachet yang praktis sehingga memudahkan anda untuk melakukan creambath dimana dan kapan saja.



Gambar dari Pak Google
Sekiranya kurang yakin untuk buat sendiri di rumah, boleh bawa ke saloon dan suruh dia buatkan..just bayar upah je sikit hehehe.



Macam CNP akan lakukan sebulan sekali atau 2 kali memandangkan rambut CNP sangat-sangat sensitif. So penjagaannya juga haruslah rapi. Setiap kali melakukan creambath ini, CNP terasa sangat segar dan nyaman sekali.


1 PAKET RM10.00 SAHAJA!!
berminat sila isi order form dengan tajuk
" creambath kiwi or aloe vera or royal jelly"


Now dalam proses menyiapkan entry permintaan pembaca blog... tunggu ye tutorialnya, insyaAllah dalam masa terdekat akan dipublish hehehe


Selasa, 5 Mac 2013

MISS DOOZY PROFESSIONAL MAKEUP 88 COLOR

Assalamualaikum,

Alhamdulillah akhirnya stok baru sampai juga ke tangan CNP. Wowww memang teruja bila eyeshadow baru sampai iyelah mahunya tak teruja bila tengok color-color yang cun melecun dan cantik-cantik sampai rasa nak bolot semua buat koleksi HAHAHA.

Untuk kali ni, stok terbaru ialah eyeshadow MISS DOOZY PROFESSIONAL MAKEUP 88 COLOR yang terbaru di pasaran. Kebanyakkan yang menggunakan produk ini ialah wanita timur tengah atau wanita arab. Oleh itu CNP tidak mahu ketinggalan untuk kongsikan kehebatan eyeshadow ini kepada anda semua.





Gambar di hadapan kotak eyeshadow MIZZ DOOZY. Wanita Timur Tengah juga menjadi pilihan untuk model eyeshadow ini.




Inilah color-color tanah yang diberi nafas baru... Wah segar bukan bila melihat color-color eyeshadow terbaru ni kan.. Aiii tak sabarnya nak rasmikan hehehe. Lepas ni comfirm banyak gambar-gambar yang kena tempek dalam blog ni almaklumlah proses berpantang dari pakai makeup dah nak tamat hehehehe. Tak sabar youuu nak tunggu harinya hehehe.

Oklah harga untuk eyeshadow ini ialah :

Harga : RM50.00



Sekiranya berminat terus isi maklumat anda di order form yang disediakan yer.

Sebarang pertanyaan boleh email



Isnin, 4 Mac 2013

RUSIA - MALAYSIA - RUSIA

Assalamualaikum,

Macam biasa mood monday blues, agak liat nak bangun pagi untuk mulakan tugas di office huhuhu tapi nak buat macam mana, nama pun kerja iya dok..

Oklah kali ni nak update cerita padal adik lelaki aku pulang ke Malaysia awal tahun baru ni. Pulang sekejap aje untuk melepas rindu hehehe... Beginilah rutin adik lelakiku Khairul, setiap tahun akan pulang ke Malaysia dengan membawa ole-olenya sekali auwww itu yang kami adik-beradik tunggu-tunggu hehehe..

Now tahun ini adalah tahun terakhir Khairul berada di Rusia setelah 6 tahun disana. Fuhh tak sabar nak tunggu hari Konvonya yabedabeduuuuuu..


 
Kakaknya yang over adik nak balik Rusia hahaha..
 


Kami adik-beradik, yang tiada dalam gambar adalah Nadia. Biasalah busy memanjang dengan OnCall.. Nazurah tak cover langsung dengan bekas chickenchop pun dia bawa sekali bergambar adoiii... Apa-apa pun thanks kat adik second bongsuku ( Pakai tudung hitam dan cardigan coklat ) sebab masakkan chicken chop yang sangat-sangat sedap tu hehehe..

Oklah esok cerita pasal makeup pulak yer hehehe...

p/s : Lipstik NYX dah sampai ke tangan saya minggu ini, so kepada sesiapa yang order sila sabar ye. InsyaAllah pengeposan akan dilakukan dalam minggu ini juga.



 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy