Selasa, 21 Januari 2014

BAJU MUSLIMAH

 
[sponsored post]
*scroll down for new entry*

Assalamualaikum,
 
Huhuhu aku ni selalu asyik pening kepala kalau bab-bab pakaian. Serius setiap hari kalau nak pergi kerja mesti aku duduk tengok almari dan lepas tu almari pulak tengok aku arghhh. Office aku boleh dikatakan 100% muslim, so mestilah kebanyakkan baju yang aku pakai bercirikan baju muslimah. Kalau pakai baju yang ketat dan sendat tak pasal-pasal kena kutuk sebakul.

Siapa yang follow Facebook dan Instagram aku, mesti dah faham dengan aktiviti hujung minggu aku. En suami rela dalam keterpaksaan sahaja kena teman aku hahaha. Korang ingat aku sesaje pergi menapak ke shopping complex ? Aku nak cari baju muslimah yang cantik, trendy dan mampu miliklah. Ini tidak, kebanyakkan color tak ada yang berkenan dihatilah, size habislah dan yang paling sakit hati bila design entah apa-apa tapi harga mengalahkan butik terkenal !! Aku suka tengok wanita dan remaja pakai baju muslimah yang cantik so sebab tulah aku pun terjebak sama nak cari baju muslimah cung melecungg. Apa korang ingat korang aje ke yang boleh pakai, aku pun nak pakai jugakkkkk.

Perincian manik yang kemas dan cantik. 


Baju Muslimah dari Zalora


Setiap kali keluar,  duit minyak dan parking pun keluar huhuhu so kadang-kadang balik tangan kosong aje tapi tetap kena keluar duit minyak dan parking ohh sedihnya.



Korang tahu aku sesangatlah menyesal sebab tak jumpa
Baju Muslimah Zalora sebelum ini, kalau tidak, tak adalah aku bazirkan minyak kereta dan parking sebab dengan hanya beli secara online dan tunggu posmen sampai, barang korang akan sampai di depan pintu rumah bukan ke jimat ?? tak perlu tol dan parking bagai. Huhuhu.  Baju muslimah di Zalora sangat-sangat menepati citarasa aku tau, yang paling penting cantik, trendy dan harga mampu milik. So apa tunggu lagi jom ke website Zalora untuk shopping baju muslimah cantik hanya click http://www.zalora.com.my/women/pakaian-tradisional/muslimah-tops

semuanya dihujung jari anda !

 

2 Orang Sayangkan Cik Nurul

tp kalo jenis kain lycra gtu mcm x sesuai sgt sebab menampakkan bentuk tubuh sebab dia melekat. huhu..my opinion only hehehe

Isnin, 20 Januari, 2014

@Mama Safiy Arfan

Boleh dear tapi kena ambik size besar dari badan kita supaya tak melekat.. kalau ambik sama size badan memang melekat. Ohh itu salah satu yang saya minat tapi ada lagi macam-macam pilihan dengan harga yang munasabah

Isnin, 20 Januari, 2014

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy