Jumaat, 24 Januari 2014

PEMBUKAAN INSTASHOP @NURULZEMI

Assalamualaikum,

Hari jumaat dah kembali lagi. Rasa sekejap aje kan waktu berlalu huhu. Now dengar cerita Terengganu tengah sejuk pada suhu 19'C iaitu di kampung aku sendiri. Kalau betullah turun salji kompem aku balik kampungggg hehehehe. En Fendi dah sound kalau salji turun di Terengganu tak perlulah pergi sinunnnnn. hahahaha Banyak cantikkkkkk !!!



Gambar 2 hari lepas hehehe.. No edit yerrr harap maklum ^____^ 
Harap misi aku menurunkan berat badan menjadilah.. Dapat aje berat badan ideal baru aku update yer hehehe. Now baru turun sikit so tak payahlah nak khabor-khabor dulu T___T

 
 Aku baru perasan, sekarang trend celoreng-celoreng kembali balik kan.. hehehe. I sempat jugak sambar sehelai blouse ni youuu hehehe. Nak lah jugak up to date macam korang, tak mahu ketinggalan dah lepas ni kwang..kwang..kwang.. Tak silap akulah dress celoreng ni sangat-sangat limited ok. Tak mahal pun bawah RM50.00 aje. Kalau korang nak tahu harga dia berapa kena tunggu isnin ni yer sempena perlancaran InstaShop NurulZemi. Korang dapat beli dengan harga yang amat murahhhhh dan akan dapat free gift dari kita lagi tauuuu. Tapiii hanya untuk seminggu pembukaan itu sahaja. So jangan lepaskan peluang tu yer.


InstaShop ini masih private, so korang boleh add kita dulu, nanti lepas tu kita approve yer. Blazer inspirasi dari Zara ini Harga semua bawah Rm50.00 jugak. Jangan risau kita tak jual mahal-mahal semuanya mampu milik. Jangan lupa add ok

@nurulzemi
 
@nurulzemi
 
@nurulzemi
 
 
p/s : semua email dan whatsapp order Mega Sale telah selamat di balas. Fuhhh keras kejung tangan I tapi I tak kisah..terima kasih yerr atas sokongan anda semua.
 
 

2 Orang Sayangkan Cik Nurul

harga mampu milik...
boleh terjahh nanti...hehe

Jumaat, 24 Januari, 2014

wah niaga bju plak ye..a'ah awk nmpk krs..wah jelesnya

Jumaat, 24 Januari, 2014

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy