Rabu, 22 Januari 2014

TESTIMONI CUSTOMER

Assalamualaikum,

Alhamdulillah, ramai juga yang sudi bagi testimoni pada cnp. Sorry ye lambat update sebab agak busy kebelakangan ini. Inilah sebehagian testimoni yang sempat saya print screen hehehe. InsyaAllah lepas ni saya upload lagi yer.

p/s : abaikan background neelofa tu sebab masa tu baru guna hp baru so waktu tu pulak tengah tengok IG nelofa so tak tahu macam mana boleh tersave jadi background wallpaper... nak tukar kena tunggu orang ajarkan hahaha. sekarang dah retiiii.


 
 

 
 

 
 




 
 
 Lagi 2 hari Mega Sale akan menjelma yer hehehe...
 
 

1 Orang Sayangkan Cik Nurul

wahhh best,bestt ade mega sale...
mesti harga berbaloi2...

Rabu, 22 Januari, 2014

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy