Rabu, 15 Januari 2014

THANK YOU MINGGUAN MALAYSIA

Assalamualaikum,

Petang ahad balik rumah mama, Nampak surat khabar terus baca sebab memang tabiat begitu sejak dulu lagi tapi bila selak punya selak sekali berhenti di ruangan destinasi. Tengok gambar macam aku kenal last-last bila baca lahhh ini bukan aku punya entry dekat blog ke??? hahahaha gelak sendiri. Tak sangka blog picisan macam aku ni boleh masuk surat khabar hehhe.

Thank you nisa utusan..


Menyulam cinta di Paris yerrr hehehehe. Now dah selamat di frame punggg !

2 Orang Sayangkan Cik Nurul

uikss..acaner blh masuk paper ni? hihi..dicurik ke atau mmg awk kne intebiu dh awal2?

Rabu, 15 Januari, 2014

@Mama Safiy Arfan

Ehh tak adalah.. win-win program je heehehe. saya main hantar aje tak sangka terpilih sebab orang lain punya lagi best2 kan hehehe

Khamis, 16 Januari, 2014

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy