Isnin, 17 Februari 2014

4 PASANG KASUT

Assalamualaikum,

Ya Allah dekat 2 minggu tidak bersiaran di alam maya ni rasa rinduuuu kot nak pegang keyboard dan renung-renung laptop Dell pink kita ni hehehe. Masa on laptop tetiba blur kejap passwordnya apa hahaha ini baru 2 minggu ko dah jadi macam ni kalau 2 bulan??? campak laptop tu beli baruuuu gitu?? banyaklah cantik muka ko CNP weiiii !!! hahaha. Beginilah kemaruk tak pegang keyboard selama 2 minggu wakaaka.

Ok siapa yang tengok Safiyya semalam? Yang tengok tu kira fahamlah yer yang tak tengok biarlah jadi rahsia hahaha.

Oklah nak show off ni kasut kita baru beli " hadiah baik demam" dari My love hehehe. Ambik ko sekali pilih 4 pasang kauttttt hehehe. Nak beli handbag dia tak bagi sebab ada handbag yang belum guna pun lagiiiii.



CNP kan peminat reben-reben ni so haruslah yang nampak cute miut hehehe. Kasut ni korang boleh cari dalam Jusco Mid Valley ok. Itupun kalau ada lagi lah.


Esoknya pergi Mid Valley lagi untuk teman mak su My love shopping handbag. hopping jelahh hehehe. Ini gambar baru baik dari demam ok so nampaklah sikit muka yang tak bermakeup bagai tuuuu hehehe..


Byeeee..... 


1 Orang Sayangkan Cik Nurul

amboiii sekali design sm smpi 3psg hehehe...bgs la hubby u

Isnin, 17 Februari, 2014

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy