Isnin, 24 Februari 2014

DESIGN BLOG CNP

Assalamualaikum,

Bulan lepas aku ada terima satu komen dari pembaca blogku. Tak sangka betul,  ada jugak rupanya pembaca dari Negara luar singgah teratak buruk ku ini hehehe. Sorry lambat update pasal ini sebab selepas baik demam denggi terus busyyyyyyyy.


Komen dari pembaca blog CNP. Tapi sorry CNP lupa dia dari Negara mana..
 
Yup memang ramai yang bertanyakan, mana CNP dapat ilham design blog pink yang cute ini hehehe. Untuk pengetahuan semua, aku memang tak ada masa dah untuk mendesign blog semua ini tapi aku tempah design blog dekat Whitey mommy . Hasil yang dapat memang umppphh macam korang tengok sekarang ni.. Memang korang tak menyesal lah tempah dengan akak Whitey mommy ini. So apa tunggu lagi cepatlah terjah blog dia untuk tempahan. Ingat siapa cepat dia dapat yer.
 
 
 
Oh lupa korang jangan ingat hari ni tempah esok siap ok. Akak ni buat pakai jiwa dan hati so ambik masa sikit untuk siap.
 
 
Byeeeeee....
 
 

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy