Jumaat, 28 Februari 2014

GEROBOKZ BAZAAR @UNDERGROUD DATARAN MERDEKA

Assalamualaikum,

Minggu lepas punya cerita hehehe... Thanks you adik-adik iparku yang heret aku ke sini hahaha.. Adik-adik iparku memang terbaik, diaorang tak pernah lupa aku kalau nak kemana-mana, adakala tu heret sekali adik-beradikku sebab kitaorang ni satu kepala semua boleh layan tak ada nak sentap-sentap gituuuuu.

Shopping dekat gerobokz bazaar memang best sebab semuanya murah dari instashop di alam maya hehehe. Diaorang bagi diskaun terbaik punya !!!


p/s : Mulai 14 mac hingga 17 mac 2014,
 Team inidiarinurul bercuti, tapi untuk order boleh je terus email cnp_ciknurulpinky@yahoo
atau isi order form di atas blog ini
atau whatsapp 012-2281492
 
Tq  ^______^




Eira Syazira yang sangat peramah dan lemah lembut.


Balqis !!! Comel, cute, bijak

 
Kecik aje Balqis ni...


Aizat ni tak payah tegur, dia yang tegur kita balik lepas tu borak macam dah kenal 10 tahun tapi dia memang sempoi !!!!

Agak frust terlepas nak jumpa Tizz Zakiah dan Natasha Hudson hehehe.. Shopping kat sini adalah seketul dua jerr...
 
Yahoooooo Bulan Mac dah nak menjelma... nak rest !!! lepas tu pulun kerja balik hehehe
 " buku merah jangan lupa bawa moga-moga belum tamat tempoh "
 
Kemana CNP ? Follow Instagram : CikNurulPinky
 
^_____________________^
 
 
 

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy