Isnin, 3 Mac 2014

BARU RASMIKAN

Assalamualaikum,

Dah lama kan tak up entry shopping hehe.. Busy sikitlah sekarang ni sampaikan facebook pun kita invisible sementara sebab tak sempat nak update situ T______T apa-apa pun Instagram aje masih bernyawa setakat ini hahahaha.

Beli dompet ini dah lama masa pergi Singapore tahun lepas , tapi sekarang baru terasa nak gunakan :) niat sebenar nak pakai masa masuk tahun baru, tergelincir sikit dari tarikh asallllll. Janji pakaikan hehehe. Oklah alas an sebenarnya sebab En Fendi dah bising beli tapi tak guna !! so kita kasi buka, update blog dan pakai hahahahaha.


 
Sebenarnya niat utama nak shopping benda lain masa dekat Airport Changi, dah aim dengan En Fendi sebelum sampai Singapore pung tapiiiiii dan nama CNP kan Nampak aje PINK, ambik dan bayar hahahaha. Macam biasa En Fendi hanya menggelengkan kepala.
 
Daaaa keyboard dah jem ^____^
 
 

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy