Isnin, 17 Mac 2014

BERSIARAN KEMBALI DARI LUAR MALAYSIA

Assalamualaikum,

Masih tiada perkabaran mengenai MH370... Walaupun aku berada di luar negara tetap mengikuti perkembangan MH370. Yang pasti harap mereka semua akan kembali dengan selamat aaminn.

Blog kembali bersiaran hehehe. InsyaAllah minggu ni CNP akan ceritakan tentang holiday kali ini. Ya Allah bestnya !!! Alangkah bestnya kalau semua adik-beradik ku join sekali pasti lagi heaven..

Alhamdulillah sebelum bertolak pergi holiday dapat rezeki preview produk, so alang-alang terus shooting kejap untuk produk tersebut di sanaaaaaaaa.

Ohhh FB aku dah aktifkan balik, sebab sebelum ini aku invisiblekan, busy yang amat lepas tu ada orang suka jaga tepi kain orang. Kain sendiri koyak tak reti nak jaga yer. Sebelum nak mengata kita kena tengok balik sama ada ko dah jaga "isteri" ko tiptop sangat ke???? Seriusss aku tak kenal pun mamat ini tapi suka kondem pasal orang melayu !!!

Nantikan yer entry esok... Nak tidur kejap Jetlag hahahahahahahaha.... mesti orang maki dengar aku cakap macam ni ^_______________^




Daoakan aku dan selamat balik dengan selamatnya aaminnn.

1 Orang Sayangkan Cik Nurul

arghhh tutup mata tgk pic tu hehehe

Isnin, 17 Mac, 2014

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy