Jumaat, 21 Mac 2014

CONTEST : HADIAH TOPUP CEPAT JOIN !!!

Assalamualaikum,

Tertunggu entry Bali seterusnya ke??? Sorry sebab now badan lemau entah tak tahu kenapa. So kita buat contest dululah yer. Contest ini berkenaan Pulau Bali iaitu di Pantai Kuta. Siapa dapat jawab dengan tepat akan mendapat hadiah iaitu TOPUP RM5.00 hahahaha... Janji hadiah kannnn. Tak kisahlah korang pakai Maxis, celcom, Digi atau apa-apa  saluran pun kalau menang, nanti CNP contact korang untuk dapatkan detail ok !

Kalau ada persamaan pemenang, CNP akan tengok pada siapa dulu yang drop komen ok ^_______^



Soalan :

Dalam gambar diatas ini, berapa orangkah yang berada dalam gulungan ombak termasuk CNP yang bajet kuat menahan ombak tersebut  dan akhirnya CNP kena tolak dek ombak sampai ke darat macam nangka busuk ?

Sila berikan jawapan anda di bahagian komen yer. Buat masa ini bahagian komen akan di privatekan sehingga pemenang di ketahui. Tq....


Selamat Berjaya..... Oklah nak berangan ke Bali macam minggu lepas.. sob..sob..sob sekejap aje dah seminggu berlalu ke Bali !!!!!


4 Orang Sayangkan Cik Nurul

2org kot..kkikikii

Jumaat, 21 Mac, 2014

CNP sorang je...hehe

Isnin, 24 Mac, 2014
Rabu, 02 April, 2014

@nurul shafini

SALAH !!

Rabu, 02 April, 2014

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy