Jumaat, 14 Mac 2014

HAPPY BIRTHDAY TO ME !!!

Assalamualaikum,

Happy birthday to me, happy birthday to me :)

Alhamdulillah hari ini genaplah umurku 28 tahun... Syukur padaMu Ya Allah atas rezeki yang Kau kurniakan pada kami sekeluarga. Macam tak percaya je yang aku dah 28 tahun !! mama lagilah macam terkejut aje hahaha. Umur sekadar angka jeerrr :)

Macam biasa setiap tahun aku akan kutip hadiah birthday dengan semua orang yang wajib iaitu adik beradik aku, mama, papa, mama mertua, adik-adik ipar dan semestinya En suamiii wajib !!! Hahahaha. Tak sabar menunggu woiii.

Untuk tahun ini En suami bawa aku jauh sikit untuk raikan birthday hehehe. Alahh sebenarnya nak rehat dari kerja untuk berdua-duaan hahaha... aku dan En suami sama-sama busy so haruslah kita pergi jauh sikitt ^______^

Balik dari Holiday akan ku kutip hadiahnya yer hehehehe...



" Buku merah jangan lupa bawa moga-moga belum tamat tempoh "
 
Macam biasa benda penting semasa travel iaitu passport dan Travel Pac Insurans. Ini ibarat nyawa aku bila ke luar Negara... Penting oooo.
 
Ke mana kita yer???
 
Follow My Instagram : CikNurulPinky
 
 

1 Orang Sayangkan Cik Nurul

wah obesea lagi..jelesnye rasa. hehehe..semoga slmt pegi dan blk ye

Jumaat, 14 Mac, 2014

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy