Rabu, 7 Mei 2014

AKHIRNYAAAA AKU DAPAT SIJIL BTN !!

Assalamualaikum,

Memandangkan masa sangat-sangat cemburu dengan aku so kita update laju-laju kalah unifi gituuu hahaha. Kisah bulan lepas hehe macam biasa lupa nak tayang duduk dalam draft peram sebulan hehehe.

Aku terpilih ke Biro Tatanegara. Bukan senang aku nak keluar dari office tetapi kali ini nama naik haruslah pergiiiii. Alhamdulillah selama 4 hari 3 malam aku tidur di Ulu Sepri akhirnya dapat sijil mahal ni. Macam-macam aktiviti aku lalui dengan penuh senyummmmmmmmm.
Ramai email Tanya aku kerja apa hehehe jawapannya kerja cikai-cikai aje janji dapat rezeki halal itu lebih baik .


 

 

 
Ya Ampunnn baru tahu aku gemukkkk hahahaha.. Tak apa ada masa lagi yer untuk aku kuruskan badan. sekarang dalam proses. Tak boleh nak gebang-gebang sangat sebab hasilnya baru ciputtt kalau hasil bagus aku janji kongsikan yer.
 
Byeeee nak siapkan #projekrahsia
 
 
 
 
 

2 Orang Sayangkan Cik Nurul

awk dh kurus la sy tgk..mn de gemuk.

Rabu, 07 Mei, 2014

@Mama Safiy Arfan

Dalam gambar Nampak kurus luar gambar macam tong drum hahaha

Khamis, 08 Mei, 2014

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy