Khamis, 29 Mei 2014

CERITA LALU

Assalamualaikum,

Kisah lalu tapi dalam tahun 2014 juga lah yer... Lari tajuk kejap !! Siapa pergi ke Melaka Sabtu ini event Nuffnang tu??? Hai..hai.. lah kat kita yer... Cuak gak ni hehehe.


 
4 orang Puteri + 1 orang Putera ( tiada dalam gambar ) Pn Norizan dan En Mohd Azemi

 
Afifa (second last ) bersama My mom


 
Bersama anak sepupu aku hehehe.

 
Masturina (adik bongsuku ) bersama My mom

 
Dr Nadia ( Adik No 2, aku sulong ) bersama pengantin hehehe. Nadia ni single lagi youuuu hehehehe.
 
 
Ok byeee !!!
 
 
 
 

2 Orang Sayangkan Cik Nurul

Dapat jemputan tapi tak dapat nak pegi sebab malam sebelum tu ade event kat surau huaaaaa!!!! Jemput singgah: Resepi Rendang Pedas Wan Dolly

Khamis, 29 Mei, 2014

@FARAH deeb

best sangat farah pergi event mamee tu hehehe.. next time kita jumpa ok.

Isnin, 02 Jun, 2014

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy