Jumaat, 31 Oktober 2014

HIGH BEAM HIGHLIGHTKAN WAJAH - STOK DAH MASUK

UPDATE 13/10/2014

Stok Highbeam baru sampai. Kepada yang berminat sila whatsapp 012-2281492 untuk order. Minta maaf ye stok sangat limited disebabkan permintaan yang tinggi terhadap produk ini. So cepat-cepat whatsapp saya yer. Sila ambil maklum bahawa stok akan di bungkus selepas pembayaran diterima. Terima kasih

1 botol RM25.00
( TIDAK TERMASUK KOS PENGEPOSAN )
 
 
*****************************************************************

Assalamualaikum,

Dalam tahun ini kegilaan terhadap Korea menjadi-jadi !! itu belum cerita lagi pasal drama Korea bersepah ok, korang cakap aje Drama atau movie apa semua aku dah ada keh..keh.. yang tengah main dekat One Hd tu pun dah ada jugak hehehe.

Salah seorang pelakon wanita Korea yang terkini aku minat ialah Park shin hye hehehe. Kesnya sebab dia sebelum ini Duta Etude House kan pulak tu comel dan sweet aje minah ni. Bila aku dah mula minat seseorang aku akan intai dari atas hingga bawah apa dia apakai semua pastu mulalah nak follow gituuuu ^___^  Now aku dah tahu rahsia artis korea wajah Nampak bersinar selepas makeup hehehe. Aku dah cuba tapi belum kesempatan ambik gambar. Nanti I publish ok.


Nak tahu ke apa rahsia artis Korea???? Jom kita usha hehehe
 
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


Inilah rahsianya hehehe... Cnp dan Mira sepupu Cnp pun dah cuba hehehe. Lepas ni bocorlah rahsia kami berdua sebab selama ni orang Tanya kitaorang berdua hanya senyum sahaja hahahaha. Dah dapat hasil barulah boleh review kat korang pulak hehehehe.


Adik sepupu Cnp hehehe.

 
Ini gambar aku snap pagi tadi sebelum keluar pergi kerja hahaha. Lipstik hari ni saje pakai color nude Pink ok. sekarang sejak jatuh cinta dengan Korea kan habis semua benda nak ala-ala Korea termasuklah gaya makeup aku hehehe.
 
Jom tengok cara pemakaian High Beam Benefit ini.
 
 
 
 
 


 
 
Nampak ketarakan wajah kita lagi Nampak macam bersinar aje dan Nampak ala-ala basah gitu tak adalah Nampak kering ajekan. Tapi serius wehh sejak aku pakai high beam ni wajah tak derlah kering macam dulu, sebaliknya basah-basah lembab tau yahoo I suka youuu.


 

High beam RM25.00
 
 
Nak tahu lebih lanjut pasal BENEFIT SEXY LITTLE STOWAWAYS ? CLICK SINI
 
Set 10pcs Benefit Sexy Littte Stowaways
Beli 5 pcs Free 1 PCS
RM50.00
 
 
(Promosi dari 28 Mei 2014 hingga 30 Mei 2014 sahaja )



So apa tunggu lagi cepat-cepat Whatsapp CNP untuk order ok !


* Gambar kredit from Google.

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy