Isnin, 26 Mei 2014

KONJAC / MAKEUP GOURD SPONGE RATAKAN FOUNDATION DIWAJAH

Assalamualaikum,

Akhirnyaaa blog update !! Terima kasih yang sudi datang di Pembukaan Butik ColourPalace Sabtu baru ini. Sayang korang keta-ketat hehehe

Oklah memandangkan ramai yang dok Tanya aku pakai span apa untuk foundation muka so aku reviewkan lah. Mungkin ramai yang perasan kot foundation yang aku pakai Nampak smooth aje. Kebetulan stok dah sampai so baru aku war-warkan.

Sebenarnya aku guna KONJAC/Makeup Gourd Sponge setiap kali pakai foundation di wajah. Itulah rahsiaku hehe. Pakai Gourd Sponge ni best sebab dia ratakan keseluruh wajah foundation kita tu takadalah bercampuk macam tepung gomak.

Dalam masa yang sama jugak aku guna span ni untuk cuci wajah dengan sabun pembersih wajah, so saki baki makeup yang tak tanggal tu akan tertanggal bila kita gosok dengan span ni. Yang bestnya dekat celah-celah hidung atau tempat terselit pun senang cuci sebabnya hujung span ni tiruskan hehehe.

Nama je Makeup Gourd Sponge tapi macam-macam boleh buat dengan span ni. Terbaiklahhhhh...



Pelbagai pilihan color  KONJAC/Makeup Gourd Sponge ni, dan aku punya mestilah color Pink !!!
 
 
 
Ini kalau nak cuci wajah menggunakan span ni... Macam aku ada 2pcs span ni sebab satu untuk foundation dan satu lagi untuk cuci muka.
 
 
 
Aku sertakan sekali tutorial cara penggunaan KONJAC/Makeup Gourd Sponge, untuk memudahkan korang rujuk.


Ini pula tutorial cara untuk korang basuh KONJAC/Makeup Gourd Sponge, Bukan main ikut suka aje nak tonyoh yer hehehe.


HARGA : RM20.00
 
promosi :
Beli 5 pcs FREE 1pcs
 
 
 
Next entry InsyaAllah CNP buat tutorial dia yer hehehe.
 
 

3 Orang Sayangkan Cik Nurul

Wahhh macam-macam warna ya...

Isnin, 26 Mei, 2014

@NURSHAKIRA ABDUL HALIM

yup macam-macam color ada sampai rasa nak makan aje hahaha

Isnin, 02 Jun, 2014

Rm 20.00 tu dpt 5 prcme 1 ke ataw Rm 20.00 tok 1 je??

Jumaat, 26 Februari, 2016

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy