Khamis, 22 Mei 2014

MERINDUI TEMPAT INI

Assalamualaikum

Tetiba rindu giler tempat ini LONDON !! Nak ke sini lagi InsyaAllah kalau ada rezeki lagipun sepupu En suami memang menetap disana dan sepupu aku pun sedang belajar juga disana. So untuk ke sana kiranya senang kalau nak pergi jalan-jalan ada orang bawakan cuma pitihhh ajo tiada hahaha.

Kenangan kat sana hehehe. Kitaorang kesini backpackers aje. Janji peta ada jalan hahaha. Itulah cabaran yang kitaorang suka. Ini mesti ada kawan papa dan mama aku dok baca hehe. Silalah baca dengan penuh senyuman.










Bila akan ke sini lagi ??? Belum ada jawapan lagi. Dalam shortlist belum aku bubuh nama London untuk kembali ke sini lagi setakat ini, tapi ke lainnn tu ada. Main salji juga, mulut keluar asap, suhu bawah 10'c hahahahahahaha. Trip akan datang bawa 1 batallion baru puas hati. InsyaAllah dengan family dan family mertua serta adik beradik kita angkut untuk holiday. Cuma menunggu masa aje. InsyaAllah. belum ada green light untuk hebahkan. Pergi kerja sambil bercuti lah trip kali ini.


Setakat ini sahaja luahan hari ini kahkahkah. Ehh jangan lupa ke Pembukaan Butik ya 24 Mei 2014 !!!


2 Orang Sayangkan Cik Nurul

bestnya nanti nak pegi lagi, ajakk nory taw...taw..taw...hehehehe

Jumaat, 23 Mei, 2014

@Nory Zoulkefle

jom..jom...jom

Isnin, 02 Jun, 2014

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy