Rabu, 21 Mei 2014

MISI PROJEK RAHSIA CNP

Assalamualaikum,

Siapa follow Instagram aku mesti pernah Nampak hashtag ni #projekrahsiaCNP hehehe. Hari ini barulah aku nak pecahkan rahsia tu hehe. Bulan Mei aku busy giler sebab siapkan stok untuk di hantar ke Butik Colour Palace di The Strand Kota Damansara.


Jemputlah datang dan sila hebahkan pada kawan-kawan anda yang lain yer. InsyaAllah CNP akan berada di sana pada hari pembukaan.

 
Semasa proses mengunting kain...


Bila dah siap haruslah CNP pakai dulu untuk pastikan kualiti dan keselesaan barang keluaran Cnp hehehe.

Pada hari pembukaan semua Shawl & tudung Square harga Promosi iaitu Rm30.00 dan kebawah ok !!!


Jumpa di sanaaaa....





2 Orang Sayangkan Cik Nurul

wahhh dah ada butik, nanti ada masa nory terjah k...

Jumaat, 23 Mei, 2014

@Nory Zoulkefle

sebelum dating hello kita yer t boleh jumpa hehehe

Isnin, 02 Jun, 2014

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy