Khamis, 7 Ogos 2014

RAHSIA KAWAN SAYA CANTIK & MULUS - VITAMIN DIAN & FLORA MASK

UPDATE 7/8/2014

Order untuk Vitamin Dian & Floral Mask telah dibuka kembali atas permintaan ramai.
Berminat boleh terus
whatsapp Cnp ok 012-2281492
 
Alhamdulillah setelah makan Vitamin Dian selama sebulan dah Nampak perubahan wajah Cnp walaupun tak sepenuhnya tapi perubahan tu ada.
 

Assalamualaikum,

Aku nak perkenalkan kawan aku kepada korang semua. Dulu lain sekarang lain tau dan makin cantikkkkkk !!! Aku ngorat-ngoratlah sikit apa dia pakai sampai jadi cantik dri atas sampai bawah dan akhirnya aku dah dapat rahsia dia hehehe. Korang nak tahu sekali ke apa rahsia dia??

Aku pun lepas tahu tu terus lah berdesuppppp ikut jejak langkah dia hahaha. Aku pun nak cantik ok. Aku bukan promote sebab nak jual tapi aku giler-giler teruja bila perubahan dekat dia. So aku kongsikan pada korang semua.


 
Cantik tak kawan aku ni? Farah nama dia hehehehe. Kang ada mulut cakap guna kamera 360 lah tu !

Siapa yang perlu makan Vitamin Dian ini :






 

Testimonial :


 
 2 Gambar yang membezakan dulu dan sekarang ok !! Bukan cantik di muka aje tapi seluruh badan merangkumi tau.

 
Ok kepada yang akan cakap mesti guna camera 360, so ini aku bagi terus jawapannya. Harap berpuas hatilah yer.
 
 
Testimonial dari pelanggan Dian Vitamin C & E
 

Alhamdulillah stok baru sampai. Yang ini aje offline order ok..

 
Kalau korang nak cantik macam Farah kawan aku tu cubalah amalkan Vitamin Dian ini malahan korang jimat sebab Vitamin C & E set kolegen merangkumi sekali dalam 1 botol. InsyaAllah korang akan puas hati hehehe. Aku ?? tengah mencubalah ni nanti aku pose gambar aku terbaru ye hahaha.
 

Lagi satu Farah amalkan Floral Mask ini. Patutlah mulus kooo. Jeles pulak aku nengoknya sampai nak nangis tau tak. Pegang pipi dia alahai lembutnya ko dik.


Testimonial pelanggan Flora Mask. Dia ni muka memang dah mulus tau tapi jangan sangka muka mulus tiada white atau black heads ye adik kakak sekalian.


 
Ramai jugak yer artis-artis kita amalkan Flora Mask ini. Yang penting produk muslim dan halal serta telah mendapat kelulusan Kkm tau.




 
Dah masuk surat khabar pun..

 
Banyak kebaikan dari Flora Mask ni rupanya. Memang patut cuba !!!
 

Now dalam proses packing order customer. Siapa yang nak order boleh whatsapp atau email aje ok. Siapa nak COD pun boleh dibutik The Starnd Kota Damansara 24 Mei ini.

 
Pengeposan setiap hari iaitu PAYMENT SEBELUM JAM 6 PETANG OK !!!

 
 
KEPADA YANG BERMINAT ORDER BOLEH
 
WHATSAPP : 012-2281492
 
 
FLORAL MASK : RM40.00
VITAMIN DIAN : RM80.00
 
SET COMBO ( MASK + VITAMIN DIAN ) = RM ??????
 
Yang pasti berbaloi-baloi !! Cepat whatsapp or email kita ok.
 
 
 
 

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy