Khamis, 19 Jun 2014

AHAD PUNYA CERITA

Assalamualaikum..

Semalam satu hari pergi balik hari ke Kuantan tengok my click xcident.. Doakan dia sedar dan sembuh dari koma ye.. Lupa plaklah ada sepupu dan saudara kat Kuantan. Bila dah balik KL barulah terbaca reply komen dari mereka adoiii cik yu lupa sorry hehehhe... Datang dengan bos yer so tak dapat singgah sana sini. " Anis tolong tengokkan kawan kak yu yang koma tu yer" nasib dia doc pelatih disitu boleh harapkan jugak...

Gambar minggu lepas dilowyat beli gadget untuk adik dan my papa. Baju tu tang lengan sikit punya besar hahaha. Cantik tak shawl satin silk tu??? Jeng..jeng..jeng.. murah habak hang...

Nampak belakang tu beratur punya lama nak cucuk duit kat atm tapi sebelah kanan tu ada money changer so kasi tukarlah kot hehehehe... sikit-sikit kita kasi tukar yer.. itu citer lainlah belum dapat greenlight.


Bulan puasa dah hampir kot, korang dah ganti puasa?? jangan buat main-main yer dengan ganti puasa hazab ko nanti ikhlas pesanan ni..

Bye update from iphone !!




Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy