Selasa, 3 Jun 2014

EMMA MAEMBONG

Assalamualaikum,

Semalam aku pitam dekat office. Telan 2 biji panadol rehat sekejap terus balik rumah. Sampai rumah mandi boommm terus tidur rehatkan diri. Aku rasa kes dari hari Jumaat sehingga semalam tiada rehat yang cukup kot.

Kerana tak sempat update blog so korang layanlah gambar-gambar adik iparku dengan Emma Maembong bersuka ria yer.















Seronok betul adik iparku Dila dan Fazly selalu dapat keluar dengan Emma . Jeles betul aku huhu. Bila tiba turn aku aje mesti ada hal yang terpaksa aku batalkan untuk jumpa emma grrgghhh.

InsyaAllah lepas ni ok hehehe.

Dah tengok Movie Abang Long Fadhil ???? Best giler lain dari yang lain hahahaha.

Bye....

2 Orang Sayangkan Cik Nurul

Comel Emma ni kan.Anak bujang akak ada ajak nak pg tgk citer Abang Long Fadhil tu tp x tahu la sesuai x filem tu utk bdk2 under age.Nurul dah tgk ye

Selasa, 03 Jun, 2014

kwn adik ipar ke emma tu?

Selasa, 03 Jun, 2014

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy