Isnin, 23 Jun 2014

FAMILY DAY DI SUNWAY LAGOON

Assalamualaikum,

Kelmarin bersuka ria kami adik-beradik di Sunway lagoon. Tolak ketepi hitam legam semua hahaha janji happy. Macam biasa keluarga mertua pun join sekali meriah ooo. Sebenarnya family day office papaku tapi macam biasalah kan anak sulung dia ni kan hantu air so wajib datang juga hahaha.











Biar gambar aje berbicara yer sebab aku tak sihat sekarang ni tetiba pulak naik merah-merah kat seluruh badan aku.. rasanya alahan makanan kot.

Tema Family Day kali ini ialah WORLD CUP so semuanya diwajibkan pakai jersey hehe. 

Esok ada Mega Sale yer siapa nak dapat FREE GIFT EYESHADOW NAKED tunggu esok ok.

Byeeee...




Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy