Isnin, 2 Jun 2014

HADIAH BESDAY TERTUNDA

Assalamualaikum,

Hujung minggu yang amat busyyyyy. Sabtu jam 5.45am dah bangun ok kalah waktu bangun aku nak pergi kerja hahahaha. Ada jemputan event so pergilah. Fb dan Ig memang dicanangkan awal-awal sebab semasa program berlangsung kena hashtag event tersebut. InsyaAllah akan di ceritakan dalam blog jugak cuma tunggu green light dari Nuffnang.

Wahai kawan-kawan blogger yang baru aku jumpa, insyaAllah nanti saya singgah di blog anda semua iye nak cub dapatkan masa untuk bernafas hahahaha. Ohh I jumpa Nami Roslan ok cantik !!!!!

Perghhh terbabas dari tajuk. Birthday Dilla adik iparku bulan April baru ini tapi hadiahnya tertunda sehinggalah semalam baru dapat. Hahahaha ampunnn !!! kesian asyik duk merengek di telinga aku ni hah bila hadiah dia nak dapat hehehe.

Ko tahu apa dia minta???

Itu dia UKULELE !!! adik aku si Masturina minta gitar untuk birthday dia bulan 9 ini so aku rasa macam nak pitammmmmmm.



Masa beli ini ada 2 color iaitu Pink dan Purple tapi awal-awal lagi aku dah warning jangan ambik pink dan siap aku pegang lagi color pink tu hahahhaa. Nanti aku jadi sakit mata bila tengok dia main Ukulele color pink tersebut kat rumah hahaha.

Harga ??

Korang pergi cari sendirilah kat kedai music bersepah kot...

Yamaha - Do re mi - dll

pilihan ditangan korang hehehe.

Pilihan Dila ??

ditangan aku hahahahaha sebab tu kena ambik color purple !!

Happy Birthday Dilla !!! hahahaha

Bulan 7 ada 2 orang jejaka terhebat untuk diri ini punya birthday !!! habislah huhu...


4 Orang Sayangkan Cik Nurul

Kalau akak harus ku rembat yg pink tu nurul.Comel la..cuba share dgn akak mahal x ukulele tu

Isnin, 02 Jun, 2014

@Emy Omar

sakit mata nurul kak kalau dia ambik color pink ni... sekarang semua barang dia nak color pink aje kes nak nurul jeles hahaha.. akak whatsapplah nurul k

Isnin, 02 Jun, 2014

nory punya besday bulan November...masukkan dalam list sekali ek...
hahahahah...

wahhh untunglah dapat hadiah besday...
Boleh celen Tegar ni...hhehe

Isnin, 02 Jun, 2014

@Nory Zoulkefle

boleh no problem !!!

Isnin, 02 Jun, 2014

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy