Rabu, 9 Julai 2014

ADIK PUNYA KERJA

Assalamualaikum,

Hari ni tekak dah mula sakit, badan pun dah start panas oooo Ya Allah janganlah bagi aku demam huhu...

Hari ni berbuka puasa di luar sebab ada event dengan Jabatan Perdana Menteri so gagahkan jugaklah diri ni nak pergi sebab semua kad jemputan kat tangan aku.

Oklah ni nak tunjuk kreatif adik bongsuku bila dapat iphone aku habis dia selongkar sampai siap boleh letak gambar muka aku dekat no password hp.. hahaha.


Byeee Selamat Berpuasa yer...


1 Orang Sayangkan Cik Nurul

macam mana nak buat ye ?

Rabu, 20 Ogos, 2014

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy