Isnin, 7 Julai 2014

HAPPY BIRTHDAY MY HERO !!

Assalamualaikum,

Sabtu baru ni birthday hero saya iaitu My papa ! kitaorang adik beradik buat kejutan dengan bawa semua keluarga aku dan mertua berbuka puasa kat luar.. Aku puas dapat berbakti kat keluarga aku mahupun dekat mertua. Inilah waktu aku nak jaga mereka pula. dah penat diaorang jaga dan habiskan wang ringgit kat aku so sekarang kita belai mereka pulak.


 
 

 

 

Gembira dapat berkumpul ramai-ramai macam ni... macam-macam cerita keluar hahahaha. Puas hati tengok semua makan dengan gembiranya..

Alhamdulillah rezeki Allah bagi tahun ni dan aku kongsikan dengan family pulak..

Happy birthdy Pa semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan berjaya didunia dan akhirat.. Kitaorang semua saya pa. !!!

Love youuu



Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy