Khamis, 24 Julai 2014

KULIT MULUS DI PAGI AIDILFITRI DENGAN SAFI WHITE TRILOGY

Assalamualaikum,

Minggu terakhir untuk persiapan hari raya betul kan? mesti tengah rancak pergi shopping sana sini termasuk Jalan Tar ! hahaha itu akuuuu.

Shopping itu ini memang wajibbbbbb tapi yang penting shopping untuk penjagaan wajah turut penting ok, siapa yang nak wajah kusam di pagi Aidilfitri iye dok.

Oklah sebenarnya aku telah mencuba Produk SAFI BALQIS WHITE TRILOGY selama sebulan dan selama sebulan ini jugak aku stop dengan segala tok nenek jenama lain sebab nak tengok keberhasilannya. Alhamdulillah akhirnya aku dapat keputusan yang sangat-sangat memuaskan hati malahan harga produk SAFI BALQIS WHITE TRILOGY ini sangat-sangat berpatutan.
 


Jom kita tengok macam mana SAFI BALQIS WHITE TRILOGYini menjalankan tugasnya :

Pencerahan kulit yang efektif bukan sekadar pada lapisan luar malah meliputi lapisan dalam kulit wajah.

Sistem White Trilogy diuji secara saintifik untuk mencerah menerusi 3 lapisan kulit* untuk hasil pencerahan yang sempurna dan selamat dalam**

  • 3 Minit                  - Bertindak pada lapisan luar kulit untuk memulakan proses   pencerahan secara semula jadi

  • 3 Hari                    - Mula mengurangkan pembentukan melanin pada lapisan dalam kulit

  • 3 Minggu              - Kulit menjadi cerah sempurna hasil pencerahan jauh ke dalam lapisan kulit

BAGAIMANA TINDAKANNYA?

SAFI BALQIS White Trilogy bertindak mencerah wajah secara menyeluruh menerusi 3 lapisan epidermis kulit dengan 3 bahan utama:

Arbutin
Arbutin berkesan merangsang sel-sel kulit, memulihkannya agar tidak kelihatan kusam dan tidak bermaya seterusnya memastikan proses pencerahan berlaku dengan sempurna.

Nano BioWhite
Partikel nano bertindak meresap jauh ke dalam lapisan kulit untuk menghalang pembentukan melanin punca tompok hitam dan kulit kusam.

Ekstrak Kiwi
Kiwi bertindak sebagai antioksida dan mengelupas kulit dengan lembut untuk menghasilkan sel-sel kulit baharu. Kandungan semula jadi pada Kiwi yang kaya dengan Vitamin C (2 kali lebih tinggi daripada lemon) membantu memastikan proses pencerahan berlaku secara lembut dan selamat.

Hasilnya: Kulit menjadi halus, mulus dan cerah sempurna.
* Pada lapisan epidermis.
** Dengan penggunaan berterusan bersama rangkaian produk SAFI BALQIS White Trilogy.

Sekarang, inilah rutin CNP hehehe. Percayalah lepas menggunakan produk SAFI BALQIS WHITE TRILOGY kulit wajah menjadi lebih segar, lembut dan mulus. Macam tak percaya aje produk yang " harga mampu milik " setanding produk antarabangsa.

Sekarang ini adik ipar CNP iaitu Dila, adik CNP Afifa dan Bibik CNP sendiri telah pakai produk ini kesnya tengok keberhasilan di wajah CNP hahaha.








So apa tunggu lagi cepat-cepat dapatkan produk SAFI BALQIS WHITE TRILOGY di Watson atau kedai-kedai yang berhampiran.


Untuk maklumat lajut korang boleh follow Website Safi


Khidmat pesanan SAFI BALQIS WHITE TRILOGY dibawakan oleh Cik Nurul Pinky.


2 Orang Sayangkan Cik Nurul

Tanpa Nama

boleh sy tahu harga satu set safi balqis white trilogy ?

Sabtu, 23 April, 2016
Tanpa Nama

boleh sy tahu harga satu set safi balqis white trilogy ?

Sabtu, 23 April, 2016

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy