Selasa, 12 Ogos 2014

TIMES SQUARE SELEPAS 7 TAHUN

Assalamualaikum,
 
Cerita Raya rasanya belum habiss tapi gatal nak up entry ini. Hal minggu lepas punya sempat singgah Timesquare masa balik dari open house rumah mak ngah en suami. Rasa ada 7 tahun tak jejak sana kot entah tetiba en suami ajak pergi sana so layankan ajelah hahaha..

Best TS sekarang ni macam-macam ada sempatlah pow 2 helai baju untuk fashion airport kata kooo hahahaha..



Berjubah dress ke Timesquare aku ok je janji pakai baju. Idoklah nak bertukar bagai dulu bajunya kononnya no taste.. lain orang lain ragamnya iye dok hahaha..

Ok byee...

Siapa nak order makeup whatsapp kita ye 0122281492



2 Orang Sayangkan Cik Nurul

Salam. Hee saya pun sudah lama tidak singgah ke Times Square itu.

Jumaat, 15 Ogos, 2014

@tiga lalat

hahahha

Selasa, 23 September, 2014

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy