Jumaat, 8 Ogos 2014

PULANG BERAYA DI KAMPUNG

Assalamualaikum,

Jam 3 pagi kami selamat sampai Besut Terengganu.. ada jugaklah aku kena drive  kes En suami mengantuk yang amat haha nasib aku dah puas tidur. Kali ni balik dengan 2 orang adik aku je. Meriah sikit ada 2 orang sebab jadi peneman kat en suami. Aku?? dapat aircond apa lagi ZzzzzZZzzzz hehehe.


Pagi raya ke 3 , kitaorang ke kebun dulu cari buah durian dan rambutannnnn... Raya ke 4 pagi pun kitaorang cari lagi sebab malam tu dah nak balik Kl. 


Tahun ni kat kampung tak banyak gambar sebab dah raya ke 3 kan so banyak gambar aku jelah hahaha.. sepupu sekepala plak belum sampai-sampai lagi dari sabak bernam. Kitaorang memang deal turn raya biar sama sebab nak jumpa time raya hehehe.









 
Raya ke 3 tengahari baru gerak ke Kota Bharu hehehe.. hari ni aje sampai jam 12 malam baru muncul balik dekat rumah atok nenek haha senang langsung raya kat semua rumah. Esok 1 hari lepak dengan atuk nenek. cantik tak kucing tu?? jumpa kat rumah nenek ingatkan anak arnab rupanya anak kucing. Bulu dia soooo cantik hehe.. 

Dalam jam 10 malam raya ke 4 bertolak balik ke Kl semula..



Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy