Rabu, 24 September 2014

HUJUNG MINGGU

Assalamualaikum,

Rutin hujung minggu aku dan En F, keluar dating kemana-mana sahaja tempat makan yang berkenan di hati. Hati En F lain sikit so kena jagalah sebab nanti tak dapat " habuan " dari dia hahaha. Ok Nampak macam ayat bodek disitu..... Kali ini kami memilih untuk lepak di Hard Rock Café Kuala Lumpur. Lepas magrib terus ke sana. Sejak dah kahwin ni aku memang gian nak keluar malam aje almaklumlah sebelum kahwin mama dah bagi warning balik rumah sebelum jam 6.45 malam. Aku patuh je syarat mama biasalah anak perempuan kannn.

Pada yang sudi komen diblogku, maaf belum sempat melawat ke rumah korang tapi sempat reply semua pertanyaan korang. InsyaAllah minggu ini aku singgah rumah korang yer. Tapi mana yang pakai google blog tu aku tak dapat tinggal jejak. Tak tahu sebab apa... sedih kottt.



Dinasihatkan booking awal sebelum dating kalau tak sila beratur tunggu giliran yer. Aku kalau bab beratur ini moh kita pergi tempat makan lain ajelah hahaha.


 
Jus Lemonade memang menjadi pilihan utama aku....
 

Nachos's Chesee ambik size besar boleh makan untuk 4 atau 5 orang


Menu aku...Aku kan mana boleh dipisahkan dengan ayam hahaha.. Apa menu pun tak apa janji ada ayam.. Serius ayam aku ni boleh makan untuk 2 orang kot haha. last tak habis kot.

 
Menu En F... burger HRCKL memang terbaik dan sedap. Patutlah ajak aku makan sini.
 

Selfie sebentar hahaha. En F dah tak sabra nak ngap tuuu tapi aku siap warning jangan makan lagi selagi tak selfie dulu ngeh...ngeh..ngeh...



Akhirnya barulah gambar pemilik blog muncul hahahaha. Abaikan wajahku yang berjerawat yer. Baru balik dari segala mak nenek punya program. Bye....


Instagram aku private so siapa nak follow @ciknurulpinky,  invite aku dulu nanti aku approve. Muaahhhhh

1 Orang Sayangkan Cik Nurul

hehe muka en.F tu geramnye nk terkam mknn ekeke

Rabu, 24 September, 2014

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy