Rabu, 1 Oktober 2014

HOLIDAY BALI DALAM MINGGUAN MALAYSIA

Assalamualaikum,

Kak Nisa (pancaindera) thanks you !!!! hahahaha... Dapat email minggu lepas dari Kak Nisa, yang artikal Bali akan keluar hari ahad. Alhamdulillah.

Kisah percutian aku dan adik-adik ipar di Bali. Seronok dan sangat-sangat best !!! Macam aku dilahirkan dalam keluarga 5 beradik, so mana-mana pergi memang meriah dari kecik. Kecoh tak payah cakaplah. Mungkin sebab itu sampailah sekarang aku bila bercuti suka ramai-ramai sebab aku suka dengan suasana macam itu. Lain orang lain perangainya iye tak.

Tapiiiiii cuti berdua dengan En suami memang wajib jugaklah. tak kisah dekat mana sekali pun janji berdua... ada je hujung minggu kita lari kejap pergi tidur kat hotel. KAHKAH.

Oklah byeee...



Nak tahu kisah di Bali ?? click dekat sidebar belah kanan ini  tajuk Holiday.  ------ >




1 Orang Sayangkan Cik Nurul

Assalam CNP,
Banyak nau holiday listnyer
nak baca dengan penuh emosi ni haaaaa
tak abeh2 g senarai tu
sha memang suka sesangat baca ceritera holiday2 ni
setengah tempat tu walopun tak dapek p dapek baco pun jadikla
kan3

Khamis, 02 Oktober, 2014

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy