Jumaat, 28 Februari 2014

GEROBOKZ BAZAAR @UNDERGROUD DATARAN MERDEKA

Assalamualaikum,

Minggu lepas punya cerita hehehe... Thanks you adik-adik iparku yang heret aku ke sini hahaha.. Adik-adik iparku memang terbaik, diaorang tak pernah lupa aku kalau nak kemana-mana, adakala tu heret sekali adik-beradikku sebab kitaorang ni satu kepala semua boleh layan tak ada nak sentap-sentap gituuuuu.

Shopping dekat gerobokz bazaar memang best sebab semuanya murah dari instashop di alam maya hehehe. Diaorang bagi diskaun terbaik punya !!!


p/s : Mulai 14 mac hingga 17 mac 2014,
 Team inidiarinurul bercuti, tapi untuk order boleh je terus email cnp_ciknurulpinky@yahoo
atau isi order form di atas blog ini
atau whatsapp 012-2281492
 
Tq  ^______^




Eira Syazira yang sangat peramah dan lemah lembut.


Balqis !!! Comel, cute, bijak

 
Kecik aje Balqis ni...


Aizat ni tak payah tegur, dia yang tegur kita balik lepas tu borak macam dah kenal 10 tahun tapi dia memang sempoi !!!!

Agak frust terlepas nak jumpa Tizz Zakiah dan Natasha Hudson hehehe.. Shopping kat sini adalah seketul dua jerr...
 
Yahoooooo Bulan Mac dah nak menjelma... nak rest !!! lepas tu pulun kerja balik hehehe
 " buku merah jangan lupa bawa moga-moga belum tamat tempoh "
 
Kemana CNP ? Follow Instagram : CikNurulPinky
 
^_____________________^
 
 
 

Rabu, 26 Februari 2014

HOBI TERKINI CNP

Assalamualaikum,

Cnp ada hobi baru sekarang ni yeayyy. Benda ni terjadi secara tak sengaje bila kawan-kawan asyik tegur gelang yang Cnp pakai. So dari situ tercetusnya hobi buat gelang. Alhamdulillah tak sangka ramai jugak yang berminat dan tempah dengan Cnp. :)



Cnp guna batu sejuk yang di import khas, bukan jenis plastic tu tau hehehe.

 
Design ini siap jam 1 pagi, kes nya sebab mata tak nak lelap hehehe.
 


Design Ibu dan Anak


Design mengikut citarasa customer Cnp
 
Cnp buat pakai jiwa dan hati insyaAllah hasilnya memuaskan.
 
 
PROMOSI : RM25.00 FREE POS

Untuk Order Whatsapp : 0122281492
 
 
 

Isnin, 24 Februari 2014

DESIGN BLOG CNP

Assalamualaikum,

Bulan lepas aku ada terima satu komen dari pembaca blogku. Tak sangka betul,  ada jugak rupanya pembaca dari Negara luar singgah teratak buruk ku ini hehehe. Sorry lambat update pasal ini sebab selepas baik demam denggi terus busyyyyyyyy.


Komen dari pembaca blog CNP. Tapi sorry CNP lupa dia dari Negara mana..
 
Yup memang ramai yang bertanyakan, mana CNP dapat ilham design blog pink yang cute ini hehehe. Untuk pengetahuan semua, aku memang tak ada masa dah untuk mendesign blog semua ini tapi aku tempah design blog dekat Whitey mommy . Hasil yang dapat memang umppphh macam korang tengok sekarang ni.. Memang korang tak menyesal lah tempah dengan akak Whitey mommy ini. So apa tunggu lagi cepatlah terjah blog dia untuk tempahan. Ingat siapa cepat dia dapat yer.
 
 
 
Oh lupa korang jangan ingat hari ni tempah esok siap ok. Akak ni buat pakai jiwa dan hati so ambik masa sikit untuk siap.
 
 
Byeeeeee....
 
 

Isnin, 17 Februari 2014

4 PASANG KASUT

Assalamualaikum,

Ya Allah dekat 2 minggu tidak bersiaran di alam maya ni rasa rinduuuu kot nak pegang keyboard dan renung-renung laptop Dell pink kita ni hehehe. Masa on laptop tetiba blur kejap passwordnya apa hahaha ini baru 2 minggu ko dah jadi macam ni kalau 2 bulan??? campak laptop tu beli baruuuu gitu?? banyaklah cantik muka ko CNP weiiii !!! hahaha. Beginilah kemaruk tak pegang keyboard selama 2 minggu wakaaka.

Ok siapa yang tengok Safiyya semalam? Yang tengok tu kira fahamlah yer yang tak tengok biarlah jadi rahsia hahaha.

Oklah nak show off ni kasut kita baru beli " hadiah baik demam" dari My love hehehe. Ambik ko sekali pilih 4 pasang kauttttt hehehe. Nak beli handbag dia tak bagi sebab ada handbag yang belum guna pun lagiiiii.



CNP kan peminat reben-reben ni so haruslah yang nampak cute miut hehehe. Kasut ni korang boleh cari dalam Jusco Mid Valley ok. Itupun kalau ada lagi lah.


Esoknya pergi Mid Valley lagi untuk teman mak su My love shopping handbag. hopping jelahh hehehe. Ini gambar baru baik dari demam ok so nampaklah sikit muka yang tak bermakeup bagai tuuuu hehehe..


Byeeee..... 


 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy