Sabtu, 15 November 2014

SET LUKIS DAN SOROK KENING TANPA CUKUR

Assalamualaikum,

Agak lama menyepi, bukan tak ada benda nak ceritakan tapi kekangan masa. InsyaAllah lepas ni dah boleh tarik nafas lega skit kot. fuhhhh.

Oklah memandangkan ramai yang tanya bila nak up tutorial sorok dan lukis kening, so hari ini CNP tunaikan permintaan anda tu. Inilah cara dan barang yang CNP guna setiap kali melangkah keluar dari rumah untuk lukis dan sorok kening. Harap korang cuba dan tag pada CNP yer. Follow @inidiarinurul dekat Instagram.




Minggu lepas punya gambar.. just pakai pelembab dan toner aje so muka nampak agak kusam sikit hehehehe.


Inilah cara CNP lakukan setiap kali lukis dan sorok kening. Cuba, cuba dan terus mencuba ok kalau tak jadi jugak harap jangan putus asa ok. mesti ada try and error






Promosi untuk minggu ini sahaja ialah :

Set Lukis dan Sorok Kening :

1. Concealer Stick Kiss Beauty
2. Celak + Brush Odbo
3. Eyebrow Style Kit ( ada 4 design kening )
4. Compact powder + Loose Powder



Normal - RM68.00

Promosi - RM35.00

Berminat whatsapp untuk order :
012-2281492


Berbaloi-baloi youuuuuu... Harga Promosi untuk minggu ini sahaja iaitu sehingga 14/11/2014


Sabtu, 1 November 2014

DETOX BOTTLE CITRUS ZINGER

Assalamualaikum,

Siapa yang dekat sini selalu diet, bersenam dan sentiasa amalkan detox ??? Hah ada perkhabaran baik untuk korang semua. ^________ ^

Alhamdulillah akhirnya stok detox bottle telah sampai berdozen-dozen ditangan kami. Macam aku dah awal-awal lagi ambik color PINK ! hahaha.

Bottle ini didatangkan dengan 3 warna yang cantik gojes iaitu Hijau, Oren dan Pink. Sesuai untuk kegunaan harian untuk detox atau santai. Yang bestnya boleh tukar-tukar perisa air dengan dengan buahan semula jadi.

Semalam update di Instagram @Inidiarinurul dengan Harga Promosi RM40.00 (tidak termasuk pos laju ) . Minggu ini sahaja kami bagi lagi harga Promosi yang terbaru iaitu


RM35.00
( Kos pos laju tidak termasuk )
 
 
Harga Normal
RM60.00
( tidak termasuk pos laju )
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Berminat boleh Whatsapp

012-2281492

 
Gambar dari Pak Google
 
 
 
 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy