Isnin, 12 Januari 2015

BELI CELAK VIVA DAPATKAN SCRUB BIBIR SECARA PERCUMA

Assalamualaikum,

Pembukaan pertama pada tahun baru 2015. Kali ini Cnp akan update stok celak Viva. Bertalu-talu orang tanya Cnp pasal celak ni tapi almaklumlah celak ni memang sangat-sangat hottttt ko.

Stok tak banyak dah tapi siapa yang berkenan nak order boleh terus whatsapp Cnp yer. Setiap pembelian celak ini akan dapat FREE scrub bibir lagi. Hadiah sempena tahun baru gitu.




Siapa pernah dengar celak VIVA ? Kebanyakkan MUA memang akan guna celak ini. Itupun cnp tau masa belajar makeup dulu-dulu dan rakan-rakan terdekat. Macam biasa cnp akan cuba dulu dan memang ada bezanya dari segi warna yang Nampak agak natural color coklatnya tidaklah terlalu hitam dan cair.



Memang cnp tak tipu tapi stok celak VIVA ni susah nak restock balik sebab sebelum ni cnp cuba restock balik dari bulan 10 hari tu now dah bulan 1 baru muncul kembali.

Oklah disini cnp bagi tutorial lukis kening untuk nampak lebih cantik dan kemas. Untuk tutorial sorok kening boleh rujuk SINI, tapi nampak gaya macam kena buat tutorial sorok kening ni balik sebab banyak gambar dah hilang. InsyaAllah lepas ni yer.



Gambar : Pak Google
  
Hehehehe sambil buat kerja sambil dengar layan lagu ^____^  puan empunya blog pun nak tunjuk jugak kening dia selepas pakai celak viva ni hahaha. Suka sangat-sangat color dia nampak coklat natural gituuuu. Muka tanpa edit ok sebab tu nampak parut jerawat kat dahi tuuu hehehe. 

Kepada yang berminat 
nak order celak viva ini boleh 
whatsapp 012-2281492 untuk order yer.





13 Orang Sayangkan Cik Nurul

Tanpa Nama

salam sis..sis kat jb ke?leh amek on hand x?

Rabu, 13 November, 2013

@Tanpa Nama

wsalam..

hanya di kl sahaja boleh by hand sebab sis tinggal sini

Khamis, 21 November, 2013
Tanpa Nama

Assalamualaikum.. sy nak beli by hand. Sy d sg buloh. Mcmner nak jumpe akak.

Ahad, 22 Disember, 2013
Tanpa Nama

Include postage ka?

Khamis, 09 Januari, 2014

@Tanpa Nama

Wsalam

boleh isi order form dear..

Khamis, 16 Januari, 2014

@Tanpa Nama

tidak termasuk pos..

Khamis, 16 Januari, 2014

Sis ada whtssup x ?

Rabu, 19 Februari, 2014

Sis ada whtssup x ?

Rabu, 19 Februari, 2014
Tanpa Nama

cmne nk orde ye

Sabtu, 01 Mac, 2014
Tanpa Nama

sis brape price include postage?

Ahad, 31 Ogos, 2014

@Nurul Arija

detail semua ada di atas blog ni dear

Selasa, 23 September, 2014

@Tanpa Nama

whatsapp 0122281492

Selasa, 23 September, 2014

kening cantik so bertambah cantik bila letak celak tu..modelnya pun sweet wlau di katanya ada jerawat di dahi heee...

psst : sis JM dah terima ole2 dari CNP..dah update dalam entry :-)

Sabtu, 17 Januari, 2015

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy