Rabu, 21 Januari 2015

EVENT DI BANGSAR SOUTH CITY

Assalamualaikum,

Sabtu lepas 17 Jan 2015 ada event di South City Bangsar.. Adoiilah kenapa bagi peta pusing sekian alam kan senang bagitahu kat Pantai dalam aje senang citer. Satu jam makan buah langsat tau dok..
 
Nasib sempat sampai sebelum bos i sampai kui kui kui... Hidangan malam tu sedappp ooo.

Melaram jugaklah malam tu tapi nasibbbb baikkkk mama mertua i sempat jahitkan baju i pakai tu sebelum menjelang petang hahahaha.. Cantik tak instant shawl kita??? Stok belum ready lagi nanti dah ready kita update yer... 


 
 
 
Sekian coretan untuk hari ini yer...


 


4 Orang Sayangkan Cik Nurul

cantikkkk:)

Rabu, 21 Januari, 2015

salam... lahai sikit nya coretan... event apa tu kat PD?

Sabtu, 31 Januari, 2015

Salam. Hee tahniah dapat piala anugerah cemerlang.

Rabu, 25 Februari, 2015

ambooii.. kuning... tapi cantik lah colour matching tu hijau and yellow

Isnin, 09 Mac, 2015

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy