Rabu, 7 Januari 2015

SELAMAT TAHUN BARU 2015

Assalamualaikum,

Selamat Tahun Baru buat semua.. Azam tahun lepas semua dah tercapai ke?? Macam aku ada 1 perkara yang belum tercapai, InsyaAllah tahun ini moga diberi rezekinya aamin. Tentang anak memang setiap hari itulah doaku semoga dimakbulkan.

7 tahun menanti dengan penuh kesabaran. Aku bukanlah sesiapa hanya hambaNya juga tapi aku percayakan Qada dan Qadar Allah. Walaupun ada penyakit sekalipun kalau Allah nak bagi Dia tetap akan bagi dengan apa cara sekali pun tapi walaupun kita tak ada penyakit sekalipun kalau Allah tak bagi itu HAK Dia. Aku redhaaaa. Bukan tidak terasa walaupun sebesar hama tengok orang lain ada baby tapi hakikat yang kena terima aku bukan sesiapa yang ada KUASA untuk mendapatkan itu semua, hanya DOA punguat hidupku.

InsyaAllah isnin 12 Jan 2015, ada produk baru akan saya reviewkan... Tunggu yer. Rindu sungguh nak update blog insyaAllah lepas ni setiap minggu ada aje coretan dan produk-produk yang terpilih akan dipublishkan.

Oklah belanja 2 keeping gambar untuk tahun ini hehehehe..




Tahun ini trip ke mana kita yer.... adushhh takut sungguh nak naik flight sekarang, kalau dulu laju je kemas baju semua sekarang ni siap ada masa untuk berfikir sekejap hehehe. Tak apalah itu urusan Allah.

Setiap pembelian di blog ini akan mendapat Scrub bibir secara percuma ok !!!!

5 Orang Sayangkan Cik Nurul

Najwa

najwa tunggu 7 bulan untuk 2nd baby pun dah rasa tertekan..apatah lagi nurul dh tunggu 7 tahun..kita sabar dan redha ye nurul.semoga ada rezeki utk nurul nanti.InsyaAllah..

Rabu, 07 Januari, 2015

hi..lama x nmpk awk update.

Rabu, 07 Januari, 2015

selaat tahun bau CNP...bila kenangkan kejadian yg menimpa pesawat mmg rasa takut menerjah diri tapi bila ingatkan semula..itu semua takdir Allah so resah tu semakin berkurang

Sabtu, 17 Januari, 2015

Selamat tahun baru nurul

Sabtu, 17 Januari, 2015

Ingatkan cik nurul yg tunang..")

Khamis, 22 Januari, 2015

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy