Rabu, 25 Februari 2015

SCRUB COFFEE HILANGKAN KOTORAN DIWAJAH DAN BADAN

Assalamualaikum,

Lama CNP tak update blog kan hehehe. Rindu kot nak mengarang ayat kat dalam blog kesayangan ni. Bukan tak ada benda nak kongsikan kat dalam blog ni. Ada ok berlambak tapiiiiiiii tetiba macam tak ada masa untuk buka blog. Ok saya tahu itu hanyalah alasannnnnn !!!!!

Sebelum ini Cnp ada syerkan pergi kursus Biro Tatanegara kan? Kalau siapa pernah pergi mesti tahu apa aktiviti diaorang sediakan huhuhu. Nak pakai pelembab wajah pun tak sempat tau. So balik dari BTN muka macam kawah bulan, dengan syabasnya penuh bintik hitam, color kulit wajah tak sekata, kusam tak payah cakap dan penuh dengan bintik hitam huhuhu masa tu rasa nak menangis aje. Siap ada yang tegur kenapa dengan muka ni????? Ko tahu apa perasaan aku masa tu???? Sedihhh kakak bang oiii.

Oklah sekarang CNP nak kongsikan apa yang CNP pakai untuk rawat wajah kembali seperti sediakala. Alhamdulillah ini produk homemade 100% ditanggung halal yer. Semua vitamin terkandung dalam scrub ini di import khas dari US.



Scrub Coffee Muka dan Badan serta anti selulit !!!
 
 
Walaupun belum kembali pulih sepenuhnya seperti dahulu tapi sekurangnya 80% ada perubahan. Itu pun dah kira syukur sangat-sangat. Proses pulih wajah memang agak lambat sebab guna bahan semula jadi so ambik masa sikitlah nak pulih kecuali yang ada bahan kimia memang cepat Nampak kesannya.
 
Manfaat kopi ini sangat baik iaitu:
  • Kopi boleh membuang sel-sel kulit mati sehingga memperbaiki kulit yang rosak.
  • Meneutralkan kulit yang bermasaalah sekaligus memberi nutrien pada kulit.
  • Menghilangkan bau badan.
  • Memperbaiki perjalanan darah dan mencegah lemak di tubuh yang boleh menimbulkan selulit.
  • Berfungsi sebagai astringent kerana kandungan ph nya 4.5 sama dengan kulit kita sehingga boleh mengurangi dan menghilangkan bekas jerawat, flek ataupun parut degil
  • Memberi perlindungan terhadap sinar UVA atau UVB.


Promosi sehingga hujung bulan ni adalah hanya bayar harga untuk scrub 50 gram untuk 100 gram... So orang dah banyak jimat kat situ ok...
 
 
Pembelian borong juga di alu-alukan dan pastinya korang akan mendapat harga borong yang terbaik.
 
 
Juga menyediakan untuk DOOR GIFT semua majlis.
 
Untuk order / pertanyaan
Whatsapp : 012-2281492
 
Instagram : Myshopink.pink



 

1 Orang Sayangkan Cik Nurul

errmm.. menarik.. boleh cube ni

Isnin, 09 Mac, 2015

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy