Selasa, 31 Mac 2015

HAPPY BIRTHDAY TO ME

Assalamualaikum,

Tahun ni dah 29 tahun saya menumpang di bumi Allah. Alhamdulillah bersyukur atas setiap rezeki yang Dia berikan pada saya selama ini. Tahun depan dah masuk kawasan " 30 " adushhh cepatnya masa berlalu hahaha tapi macam biasa I masih rasa macam remaja belia aje KAHKAHKAH..

 
InsyaAllah lepas ni sedikit demi sedikit saya akan buat perubahan yang terbaik. Blog pun akan di tutup sementara kot untuk proses pembuangan benda-benda yang kurang bagus untuk di tengok hehehe.
 
Sempat juga siapkan tudung untuk keluar dating dengan En suami belah petang tu.

 
Italiannies memang pilihan tekak aku untuk makan pizza.


Puding Roti Free dari Italiannies untuk birthday girl hehehe



 Esoknya adik ipar I pulak belanja makan dekat Ben's Klcc. Menyesal pulak ambik makanan paling murah dah orang nak belanja bedal ajelah kannn hahahaha. Keluar aje dari restoran ni terus adik ipar aku gelak kan hampehhhhhh.


Terima kasih pada semua yang sudi wish birthday kat I dalam facebook, whatsapp, instagram dan lain-lain muaaahhhh.


1 Orang Sayangkan Cik Nurul

Assalam CNP,
Happy belatd birthday uols
moga sentiasa dalam rahmat & lindungan Allah AMIN

Rabu, 01 April, 2015

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy