Khamis, 12 Mac 2015

ROMBONGAN KE MELAKA 2014

Assalamualaikum,

Cerita tahun lepas ke Melaka. Rombongan taman perumahan kami.Pergi 2 Hari 1 Malam aje.  Seronok sangat sebab dapat bercuti dengan adik beradik dan ipar, mama dan mama mertua. Korang layan gambar ajelah boleh hehehe?

Oh kepada yang komen menggunakan google profil, saya tak dapat balas komen di blog korang. Tak pasti kenapa. Sorry yer TIGA LALAT !!! hehehehe











Sedap asam pedas Melaka ni oiiiii

Hotel Cowboy Melaka sangat selesa

Naik Cruise pusing Sungai Melaka. Siapa duduk depan sekali pasti mandi air sungai hahaha.




Memandangkan aktiviti luar seharian so malam tu WAJAIB tempek face mask kegemaran saya. Berminat nak order boleh whatsapp me ok. Korang pasti tak menyesal bila pakai mask ni. Lelaki dan perempuan boleh guna tau.





 Sebelum balik Kl semula, singgah beli apa patut untuk bawa balik yer. Harus kesian bibik aku duk menunggu cencalok Melaka ni hah.  Berhenti sekejap di Masjid China Melaka untuk solat.

2 Orang Sayangkan Cik Nurul

salams nurul, cantik masjid ni...tak pernah lagi singgah kemasjid unik nie

Khamis, 12 Mac, 2015

patutlah kulit falwless je..FACE MASK jgn di lupa semasa travel hihi..nk praktik jugak lah..next coming trip nk bawak face mash hadiah dari kawan tu...dok pun g beli time travel heee pastu sblm tido mlm leh tepek

Sabtu, 14 Mac, 2015

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy