Selasa, 10 Mac 2015

RUJUKAN TRAVEL

Assalamualaikum,

Hurmmm, ramai yang tanya persediaan kita setiap kali travel. Macam aku selalu travel secara backpacker sebab nak jimat kannnnn tapi seronok yang amat sebab pengalaman sesat, tengok peta, salah train semua tu menyeronokkan bila di ingatkan kembali.

Sebelum travel benda utama yang selalu ditugaskan kepada ku ialah check tempat untuk dilawati so aku akan cari rujukan yang dapat membantu aku bila travel. Bila dah dapat semua rujukan yang diperlukan wajib aku akan failkan untuk memudahkan bila perlu.


 
Fail yang paling tebal ialah fail ke Doha, Paris, London, Volgograd dan Moscow. Senang bila buat fail sebab bila kita nak rujuk boleh buka aje fail tu kan.,
 
Rindunya nak travel lagi hehehehe. Tahun ini kemana yuk???
 
 

1 Orang Sayangkan Cik Nurul

aha...bagus juga bukak fail mcm ni nampak kemas dan senang di rujuk...sis JM main kumpul je satu tempat bila nk tgk balik mmg lost lah..so leh tiru cara nurul nih...petang nanti nk pegi cari fail dan seperator..nk kumpul semua info da itie travel yg dh lepas ka t dalam tu as a kenangan..good idea..tapi sis JM belum mampu nk ke tempat2 seperti Doha, Paris London nih

Sabtu, 14 Mac, 2015

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy