Rabu, 15 April 2015

BIBIK NAIK PUTRA

Assalamualaikum,

Hujung bulan Mac saje je bawa bibik aku jalan-jalan ke Sogo dan Klcc. Bibik teringin nak naik train Putra so aku layan kan aje. Seronok tengok dia happy tapi dia pening sikit katanya naik train hahahaha.

Hampir 10 tahun dia tinggal dengan kami. Memang terbaiklah bibik aku ni sebab satu kepala dengan kitaorang adik beradik. Sebelum dia nak balik Indonesia hari tu, kitaorang adik-beradik pulun ajar whatsapp group hahaha. Now walaupun bibik di Indonesia tetap rasa dia ada di rumah.


 
Tunggu dengan sabar kepulangan bibik tapi 3 bulan lepas ni laaaa hahaha.
 Cuti panjang ooo.
 
 
Untuk sebarang pembelian boleh terus whatsapp 012-2281492
 
 
 
 

1 Orang Sayangkan Cik Nurul

Assalam CNP,
baguih uols bagi bibik cotik2 naaaaaaaaaa
he3

Jumaat, 17 April, 2015

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy