Rabu, 24 Jun 2015

SALAM RAMADHAN 2015

Assalamualaikum,

Sedar tak sedar dah hampir seminggu kita berpuasa kan... Lepas ni sedar-sedar dah Raya, jangan tak sedar sudah pengsannnnnn !

Wah lama jugak tak update blog kan... Maafkan saya sebab busy yang amat. InsyaAllah lepas ni dah suasana baru so mood pun baru jadi insyaAllah mood update blog pun sentiasa ada memanjang.



Korang nak shawl free tak untuk Hari Raya Aidilfitri ni ? Kalau nak meh follow Instagram @myshoPink.Pink insyaAllah ada sesuatu meananti anda disana.

Wahhhh rindu nak update entry kat blog ni.... InsyaAllah lepas ni kita aktif semula dehhh.

Byeee....

FOLLOW INSTAGRAM
@myshoPink.Pink
 
 

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy