Jumaat, 3 Julai 2015

LEPAK MINUM

Assalamualaikum,

Wahh terkejut dok setiap hari dalam minggu ni blog update? kui kui kui.... mood baik gitu..
Cerita minggu lepas, lepas tarawikh terus lepak minum kat Starbucks Karak. Almaklum semua adik beradik aku balik so marilah kita chit-chat berjemaah sekali bincang stok Raya.


 
 
 Adik bongsu aku ni tengah usha website dalam proses pembikinan. Bab grafik, design, model memang itu kerja dia.


InsyaAllah bila website dah siap kitaorang akan war-war kan. Nak buat konsep setiap pembelian akan dapat FREE GIFT ok dok??



Doakan kejayaan kami yer. Nak senang bukan mudah tapi jatuh bangun dalam perniagaan ni memang ada. Sabar dan redha ubat terbaik moga ada hikmahnya.

Byeee....



Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy