Isnin, 27 Julai 2015

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2015 ( I )

Assalamualaikum,

Selamat Hari Raya Aidilfitri & Maaf Zahir Batin yer semua yang mengenali saya. Ampun maaf dipinta andai saya terkasar bahasa dan ada terbuat salah silap. Tahun ini turn beraya bersama family saya di Besut Terengganu. Happy kot jumpa geng kaki selfie hahaha.

Tahun ini kali pertama beraya tanpa color tema untuk satu family saya memandangkan kalau ikutkan raya pertama pagi baru bertolak ke kampung tapi last minit hari rabu malam bertolak balik. Kelam kabut cari baju raya untuk En Fendi almaklumlah mulanya ingat nak pakai jubah je pun hahaha. Buat pertama kali pagi raya pakai baju jahitan sendiri fuhhh tetiba rasa bangga sekejap ^___^

Rindu kat arwah atok, pertama raya tanpa aboh. kalau aboh ada masa kitaorang sampai tu dah sibuk suruh pasang pelita bagai hehe kenangan yang akan dikenang. Tahun ini papa dan ayahngah ambik alih pergi cari minya gas untuk pasang pelita kui..kui..kui.. Rindu semua ahli keluarga yang telah pergi Alfatihah.

Jemput layan gambar yer semua.... hehehe...





 
 Amani anak sepupu saya tapi amani ni dah anggap anak sendiri hehehe.

 
I, masturina, fathini dan Dr Anis.

 
 
 Bersama adik-adik saya.. Masa ni Dr Nadia otw balik kampung hehehe..

 
3 beradik.. Tema merah + hijau
 


My Papa !!!!! I love youuuu so much...


CNP with Dr Anis hehehe..
 

 
Tema ikut suka hati apa ada sarung aje !!! HAHHAHA


 Bersama satu-satunya nenek yang ada. Tetiba rindu mok..

 
Berjalan Raya dirumah sepupu sepapat




Ibu Amani, inilah sepupu/kawan suka duka gaduh baik


 Muka budak 29 tahun hehehehe.. Tahun depan insyaAllah masuk 30 tahun.





 
Happy bukan main Dr Nadia. Kalau ikutkan dia tak boleh cuti raya pertama, entah macam mana jam 10am raya pertama tu dia call papa cakap dapat cuti & nak balik kampong jugak hehehe.. so drivelah dia sorang-sorang balik Besut !!!
 
 
Jumpa di bahagian ( II ) yer hehehe..
 
#kosongkosong
 
 

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy