Jumaat, 30 Oktober 2015

JAWAPAN YANG DITUNGGU...

Assalamualaikum,

Disebabkan aku tak sempat nak reply komen di blog korang sebelum ni so aku reply kat entry ni sahajalah ye... Maaf sangat-sangat..

InsyaAllah lepas ni blog ada perubahan sikit almaklumlah nak masuk angka 3 siri ni kena tapis dah gambar-gambar yang kurang elok hahahaha....



Nory zoulkefle - sorry tak dapat drop komen kat blog awak... wahh memanjang masuk majalah tau retissss ni.

Tiga lalat - sesekali je sakan hahahaha

Nurul Zulkifli - Dekat lantai 2 macam-macam ada just tengok kain dulu berkenaan terus beli.

Cik Ju - Tentatif saya semua sebijik macam saya update di blog sebab tu saya update by hari

Faridahfasya - Flight tiket ke Doha semuanya adik lelaki saya uruskan kebetulan dia agen tiket semasa study di rusia.. tapi tiket sekarang dah boleh dapat lagi murah kan tak silap saya.

Mila hilas - Rindu sama kamu

Imah - Tq so much atas ucapan tu..

Pn wawa - TQ TQ TQ

Noreliana - dulu saya pun begitu, kumpul duit start rm10.00 sehari hahahahaha...


Bye...

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy