Selasa, 28 April 2015

TUTORIAL SOROK KENING

Assalamualaikum,

Siapa yang minta tutorial sorok kening sebelum ini ?? Cepat angkat tangan !!! Hehehehe , Oklah diatas permintaan ramai so CNP sediakan untuk anda semua. Siapa yang nak beli pun CNP sediakan PAKEJ UNTUK TUTORIAL INI.

Set Pakej Sorok Kening
 
RM35.00


 
 
Untuk Order boleh Whatsapps
 
012-2281492
 
 
 

Rabu, 15 April 2015

BIBIK NAIK PUTRA

Assalamualaikum,

Hujung bulan Mac saje je bawa bibik aku jalan-jalan ke Sogo dan Klcc. Bibik teringin nak naik train Putra so aku layan kan aje. Seronok tengok dia happy tapi dia pening sikit katanya naik train hahahaha.

Hampir 10 tahun dia tinggal dengan kami. Memang terbaiklah bibik aku ni sebab satu kepala dengan kitaorang adik beradik. Sebelum dia nak balik Indonesia hari tu, kitaorang adik-beradik pulun ajar whatsapp group hahaha. Now walaupun bibik di Indonesia tetap rasa dia ada di rumah.


 
Tunggu dengan sabar kepulangan bibik tapi 3 bulan lepas ni laaaa hahaha.
 Cuti panjang ooo.
 
 
Untuk sebarang pembelian boleh terus whatsapp 012-2281492
 
 
 
 

Isnin, 13 April 2015

HILANGKAN " DAKI " BIBIR ANDA DENGAN SCRUB

Assalamualaikum,

Tahukah anda semua yang bibir kita pun kena scrub? Macam saya wajib scrub seminggu 2x sebab setiap keluar rumah saya akan mengenakan lipstick. Lipstik yang kita pakai tu akan meninggalkan daki-daki di bibir tambahan pulak malas nak minum air masak satu hal teruslah menjadi bibir kering dan mengelupas. Betul tak apa yang saya cakap kan ni?? sebab perkara macam ini pernah terjadi pada saya duluuuuuu !

So lepas ni rajin-rajin lah scrub bibir anda tu yer supaya bila pakai lipstick smooth aje dan dari jauh kelihatan licin aje, tiada lagi " daki-daki " yang tertinggal disitu ok.

Sekiranya berminat SCRUB BIBIR HOMEMADE boleh whatsapp saya 012-2281492

* cara pakai saya akan ajar selepas pembelian harap maklum.

 
 

 
 
 
 
Promosi Bulan April Sahaja !!!!
 
RM10.00
 
( tidak termasuk pos laju Rm6.00 )
 
 Berminat Whatsapp 012-2281492 
 
 
 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy