Selasa, 30 Jun 2015

SHOPPING RAYA NAIK KTM

Assalamualaikum,

Dah shopping raya ke??? Aku insyaAllah minggu depan mulalah ukur tanah kot tapiiiiiii En Fendi dah start shopping minggu lepas ok !!! Fuyooooo mengalahkan I tau hehehe...

1st time pulak tu En Fendi pergi Mid Valley naik KTM tau hahaha sebabnya jalan jem gilerrrr. Janji En Fendi suka, aku ok ajelah. Tahun ini tema korang color apa yer ??







Inilah gambar sebelum nak keluar teman En Fendi shopping hehehe... Tetiba gian nak buat tutorial makeuplah sebab dah lama tak buat kan... Sorry lah yer. Cuba korang request nak tutorial apa insyaAllah aku cuba buatkan tutorial macam korang nak tu...

Byeeee...



Khamis, 25 Jun 2015

PROMOSI RAYA CINDERELLA LYCRA SKIRT RM25.00

Assalamualaikum,

Wah baru terasa nak Raya kooo. hahaha. Mood Raya sudah mari yeayyy hahaha. choiii !!! Oklah disini CNP nak buat jualan promosi raya iaitu SKIRT CINDERELLA (LA0950). CNP akan buat jualan retail dan borong terus almaklumlah mana tahu nak beli untuk satu keluarga untuk pakai sama-sama color di pagi Hari Raya kan..

Kod skirt terdapat di atas gambar skirt tersebut yer.


Untuk Order korang boleh whatsapp 012 - 2281492 dan berikan butiran seperti dibawah ini yer :-


1. Kod Skirt : ( Ada number  code diatas setiap skirt )

2. Kuantiti :

InsyaAllah admin akan reply kurang dari 24 jam.... Harap bersabar yer sebab sekali order masuk admin kena reply satu per satu.



Harap anda semua dapat baca maklumat ini terdahulu sebelum membuat order Tq.








Terima kasih... JANGAN LUPA FOLLOW INSTAGRAM @myshoPink.pink

Rabu, 24 Jun 2015

SALAM RAMADHAN 2015

Assalamualaikum,

Sedar tak sedar dah hampir seminggu kita berpuasa kan... Lepas ni sedar-sedar dah Raya, jangan tak sedar sudah pengsannnnnn !

Wah lama jugak tak update blog kan... Maafkan saya sebab busy yang amat. InsyaAllah lepas ni dah suasana baru so mood pun baru jadi insyaAllah mood update blog pun sentiasa ada memanjang.



Korang nak shawl free tak untuk Hari Raya Aidilfitri ni ? Kalau nak meh follow Instagram @myshoPink.Pink insyaAllah ada sesuatu meananti anda disana.

Wahhhh rindu nak update entry kat blog ni.... InsyaAllah lepas ni kita aktif semula dehhh.

Byeee....

FOLLOW INSTAGRAM
@myshoPink.Pink
 
 
 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy